Doček Nove godine u Beogradu na vodi: Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Louis
Doček Nove godine u Beogradu na vodi: Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Louis

Doček Nove godine u Beogradu na vodi: Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Louis

Spektakularni doček Nove godine u Srbiji i ove godine biće organizovan u Beogradu na vodi. U „najluđoj noći“ 31. decembra, sa Kule Beograd biće priređen senzacionalni svetlosno-muzički performans, uz vatromet sa najviše zgrade u regionu.

Naša prestonica se prošlogodišnjim dočekom u Beogradu na vodi upisala se na svetsku listu gradova sa najboljim novogodišnjim proslavama, a ovaj prestižni status potvrdiće još jednim događajem koji će kulminirati u ponoć poslednje decembarske noći.

Igra moćnih lasera i osmominutni vatromet, propraćen muzikom specijalno komponovanom za ovu priliku, predstavljaće prazničnu scenografiju za ulazak u 2023. godinu, dok će odraz svetala na Savi upotpuniti prazničnu čaroliju.

„Ovogodišnjim dočekom Nove godine Beograd na vodi još jednom potvrđuje status destinacije koja beogradskoj publici donosi nezaboravne praznične momente i najatraktivnije događaje, poput onih u najpoznatijim gradovima sveta“, istakla je Zorana Burlić, direktorka kompanije Belgrade Waterfront.

Posetioci će u 2023. godinu uploviti uz muziku najpopularnijih domaćih izvođača – Željka Joksimovića, Jelene Tomašević i Marka Louisa. Najbolja zabava u gradu počinje 31. decembra u 20.30 časova na platou pored Starog savskog mosta, na Sava Promenadi, a ulaz je besplatan.

Nekoliko desetina hiljada posetilaca prošle godine dočekalo je ponoć baš na Sava Promenadi, u blizini Kule Beograd, a regionalni i svetski mediji istakli su da je vatromet sa Kule Beograd, dostojan onog sa Burdž Kalife, najviše zgrade na svetu, ostavio bez daha sve koji su ga uživo posmatrali sa Sava Promenade, Novog Beograda, sa beogradskih mostova, i iz drugih delova grada.

default

Zakoračite u Novu godinu u velikom stilu, pod svetlima Kule Beograd, novog simbola našeg glavnog grada, i budite deo jednog od najekskluzivnijih dočeka na svetu.

Foto: BW

Učitati još
Zatvori