Cardi B i Offset dobili su svoj McDonald’s obrok
Cardi B i Offset dobili su svoj McDonald’s obrok

Cardi B i Offset dobili su svoj
McDonald’s obrok

Dan zaljubljenih je možda prošao, ali – ako nam dozvolite malo patetike – ljubavi nikad dosta. Posebno kada je deljenje McDonald’s obroka u pitanju, za mnoge parove to je postao jezik ljubavi. Ako ne poznajete go to porudžbinu svog partnera u ovom fast food lancu, da li ih uopšte i poznajete? Cardi B i Offset izgleda da nemaju tih problema. A ono što bi oni poručili sada će biti dostupno i milionskim konzumentima širom SAD. Odabir reperskog para sada je spakovan u novi McDonald’s meal.

Kako, dakle, izgleda idealni obrok ovog ljubavnog dvojca? Cardi B bira klasični McDonald’s Cheeseburger, uz dodatak BBQ sosa i sve to zaliva velikom časom Coca-Cole. U kesi za poneti repera Offseta nalazi se Quarter Pounder burger sa sirom i velika čaša soka od pomorandže brenda Hi-C. Uz to, dele veliku porciju McDonald’s pomfrita i veliku, hrskavu pitu sa jabukama. Sve u svemu, pravi tradicionalni američki obrok!

Kao što verovatno možete pretpostaviti, ova kombinacija neće biti dostupna kod nas, već je rezervisana isključivo za američko tržište. Ipak, to nas ne sprečava da u narednoj poseti Meku, kako mi to volimo da kažemo, ne zatražimo upravo ono što bismo dobili da nas na ručak izvode Cardi B i Offset.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori