BUZZOFFSKI: Savršena lokacija za vaš prvi digitalni detox
BUZZOFFSKI: Savršena lokacija za vaš prvi digitalni detox

BUZZOFFSKI: Savršena lokacija za
vaš prvi digitalni detox

Da li želite da probate digitalni detox? Vodimo vas na idealnu lokaciju u deo Vojvodine, pravi prirodni rezervat Zasavicu, gde možete piti jutarnju kafu sa pogledom na prirodu i životinje. Ime Buzzoffski izvedeno je iz engleskog glagola buzz off što znači zbrisati ili odjuriti (ovog puta direktno u prirodu). Koncept ovog načina življenja zasnovan je na borbi protiv stresa i stagnativne rutine koja nas muči na dnevnom nivou. Zato pakujte kofere i idemo zajedno na digitalni detox! 

Buzzoffski smeštaj 

Buzzoffski kućice smeštene su u samom prirodnom rezervatu Zasavica i morate imati na umu da se životinje slobodno šetaju u svako doba dana ili noći (ali to je i čar ove lokacije). Kućice koriste isključivo solarnu energiju u skladu sa ekološkom vizijom ovog prirodnog koncepta življenja. Noću je striktno zabranjeno šetati se van ogradjenog prostora, a životinje se ne smeju hraniti. U nastavku vam predstavljamo tri vrste kućica u koje možete pobeći i uraditi svoj prvi digitalni detox.

Mirka, Mozak na pašu i Moram da ne moram su tri vrste Buzzoffski kućica u kojima možete odsesti. Neke pored queen size kreveta imaju i krevete na sprat koji su idealni za decu. Neke imaju mogućnost da povedete kućne ljubimce sa vama na ovu zajedničku avanturu. Ono što sve kućice sadrže su kutija za digitalni detox (u koju možete zaključati telefon), mini biblioteku i osnovne stvari za život. Ono što je ključno napomenuti je da kućice ne poseduju WI-FI mrežu i da ovde ne možete doći da „radite iz prirode“. Na ovu lokaciju MORATE doći na odmor, a za samo 24 sata osetićete veliku promenu.

Suživot sa životinjama

Ono što najviše oduševi goste ovog nesvakidašnjeg kompleksa kućica jeste suživot sa životinjama koje su u savršenoj korelaciji sa prirodom. Njihova opuštenost, blizina i jednostavnost življenja prosto su zarazni a u njima najviše uživaju najmladji posetioci Buzzoffski kućica. Sama činjenica da je sve oko vas u savršenom prirodnom skladu je sama po sebi opuštajuća. Nažalost, životinje ne smete hraniti, iako ćete žarko želeti, ali ne brinite – one su u svom prirodnom staništu.

Ukoliko želite da iskusite čari glampinga i digitalnog detox-a zovemo vas da prihvatite izazov. Na sajtu pročitajte uslove korišćenja smeštaja u Buzzoffski kompleksu i rezervišite jednu od kućica ovog leta!

Photo: Instagram.com ; Buzzoffski.com

Učitati još
Zatvori