Pojedini smatraju da su Brad Pitt i Ines de Ramon novi holivudski par – ali da li je to zaista tako?
Pojedini smatraju da su Brad Pitt i Ines de Ramon novi holivudski par – ali da li je to zaista tako?

Pojedini smatraju da su Brad Pitt i Ines de Ramon novi holivudski par – ali da li je to zaista tako?

Brad Pitt već decenijama slovi za jednog od najpopularnijih holivudskih glumaca. Tokom karijere koja traje nešto više od 40 godina glumio je u mnogim filmskim ostvarenjima, a upravo zbog toga nalazi se u žiži javnosti čak i kada ne radi na novim projektima. Posledično, ljubitelji njegovog rada zainteresovani su za različite detalje koji se tiču njegovog privatnog života, među kojima se najviše ističe ljubavni aspekat.

Nakon što su se on i Angelina Jolie rastali 2016. godine, Brad Pitt se dovodio u vezu sa različitim ličnostima, a među njima se istakla Emily Ratajkowski. Ipak, krajem 2022. godine, glumac je viđen u društvu Ines de Ramon nakon čega su započele nove spekulacije. Iako su se prvobitno pojavile informacije da je ona deo njegovog tima, nekoliko meseci kasnije postalo je jasno da to nije istina.

Brad Pitt, Ines de Ramon / profimedia
Brad Pitt, Ines de Ramon / profimedia

Novi holivudski par – ili ne toliko novi

Nakon prvog pojavljivanja, par je ponovo viđen na premijeri filma Babylon u decembru 2022. godine. Nekoliko dana kasnije, pojedini su ih uočili na proslavi Nove godine. Iako su mediji na svakih nekoliko nedelja izveštavali o njihovom odnosu, Ines de Ramon i Brad Pitt fotografisani su u još samo dva navrata. I to u februaru, te decembru 2023. godine, kada su uočeni na proslavi njegovog 60. rođendana.

Četvrti put fotografisani su pre nekoliko dana na plaži u Santa Barbari. Na jednoj od fotografija, glumac je stavio ruku preko njenog ramena, a na ostalima deluju raspoloženo i nasmejano. Sudeći po pisanju američkih medija, njihova veza postaje sve ozbiljnija.

Ko je Ines de Ramon?

Ukoliko vam ime Ines de Ramon zvuči poznato, to je verovatno zbog činjenice da je ona prethodno bila u braku sa glumcem koji je slavu stekao zahvaljujući seriji The Vampire Diaries. U pitanju je Paul Wesley. Njih dvoje su bili u braku skoro četiri godine, a zvanično su se razveli tek početkom ove. U međuvremenu, ona i Brad Pitt su se upoznali, a čini se i da su vrlo brzo započeli vezu. Ipak, nije poznato kako i kada su se upoznali.

Kada je reč o njenoj karijeri, Ines de Ramon trenutno je odgovorna za brend nakita Anita Ko Jewelry koji ima sedište u Los Anđelesu. On je jedan od omiljenih brendova mnogim poznatim ličnostima među kojima se, između ostalog, nalazi i Hailey Bieber. Takođe, na osnovu njenih objava i opisa na privatnom Instagram nalogu, moguće je zaključiti da govori više jezika. Pored engleskog, neki od njih su francuski i italijanski.

Foto: Diggzy/Jesal/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram (@inesderamonfans, @agnieszka_wasilewski)

Učitati još
Zatvori