Avion koji možete iznajmiti za partije
Avion koji možete iznajmiti za partije

Avion koji možete iznajmiti za partije

Uz visoke temperature, u vreme zalaska sunca sve što nam treba jesu hladno piće i zabava. Na sam spomen letnje zabave, na pamet nam padaju otvorene terase i zabave na plaži. Međutim, Englezi su došli na jednu izvrsnu ideju. Stari avion pretvorili su u mesto zabave. Za sve one koji žele doživeti letnju zabavu za pamćenje, party u avionu idealna je opcija.

Naime, Boeing 747 Negus koji je na aerodrom Cotswold u Engleskoj doleteo 8. oktobra 2020. g. otada je penzionisan i tamo parkiran. Avion British Airwaysa preuređen je u klub za zabavu, a možete ga iznajmiti i za privatne i službene svečanosti.

Većina izvorne strukture ostala je ista, zadržana je pilotska kabina, ali preuredio se ekonomski deo, tj njegova namena. Ispraznio se, sklonila su se sedišta i deo za prtljag, kako bi se stvorio prostor za druženje i ples. Takođe, nekadašnja kuhinja pretvorena je u bar, a prilagođena je i rasveta.

Profimedia
Profimedia

Avion je dostupan za obilazak i iznajmljivanje

Organizatori event-va i oni koji traže jedinstveno mesto za organizaciju događaja sada mogu unajmiti avion za doživljaj koji će se sigurno pamtiti. Veći deo aviona sačuvan je kao muzejski eksponat, stoga su od marta mogući i obilasci. Karte za razgledanje možete rezervisati na njihovoj web-stranici, gde možete pronaći i cenovnik za najam prostora.

Sav prihod prikupljen od karata ići će za održavanje, a višak sredstava namenjen je za stipendije.

Foto: Instagram, Profimedia

                                                                                                                                                                  Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori