AS COOL AS ART:  Najpoželjnija kolekcija art printova koje morate imati ovog leta
AS COOL AS ART:  Najpoželjnija kolekcija art printova koje morate imati ovog leta

AS COOL AS ART: Najpoželjnija kolekcija art printova koje morate imati ovog leta

Marija Pecić, poznatija pod IG pseudonimom ascoolaskimdeal, pored raznih talenata koje ima svako malo nas obraduje svojim limitiranim serijama art printova za kojima ludi ceo internet!

Ova devojka, pored toga što je miljenica consumera društvenih mreža, smišlja i radi grafička rešenja raznim modnim dizajnerima i firmama. Kreira vizuelne identitete mnogim brendovima a kada ukrade malo slobodnog vremena na red dodje As Cool As Art. Ljubitelji art printova koji je već prate i željno iščekuju nove slike uveliko su na pre order listama a mi smo tu da vam predstavimo Marijinu umetnost ukoliko još uvek niste čuli za nju.

 

 

INSPIRACIJA

Ako posetite privatni profil koji je pod Marijinim kreativnim vodjstvom videćete da je veliki fan Harry Styles-a, Zravka Čolića, vožnje biciklom i Holandije. Inspirišu je muzika, filmovi i putovanja a centar njenog sveta je ljubimac Mart koji je ukrao srca svim internet korisnicima. Marijina estetika je vrlo prepoznatljiva a inspiraciju nalazi svuda, ponajviše u stihovima evergrin pesama. Obožava color block crvene i pink a to možemo pripisati i modnom brendu Mates u čijem vizuelnom identitetu učestvuje i sa čijim se dizajnerskim duom privatno dosta druži. Imala je i svoju limitiranu kolaboraciju printovanih dukseva sa već pomenutim brendom na kojima su bili stihovi pesme Zdravka Čolića.

NOVA LETNJA KOLEKCIJA PRINTOVA

U redovima ispod donosimo vam novu letnju kolekciju art printova koje možete naručiti preko DM-a njenog poslovnog profila @ascoolasart. Oko dimenzija i eventualnog uramljivanja (postoje i te opcije) dogovarate se isključivo i direktno sa njom. Sigurni smo da će ovog leta, vaše klimom rashladjene domove krasiti baš jedna od ovih fenomenalnih slika.

photo: Marija Pecić za As cool as art

Učitati još
Zatvori