Zašto je Amalfi obala postala novo omiljeno mesto poznatih iz Srbije?
Zašto je Amalfi obala postala novo omiljeno mesto poznatih iz Srbije?

Zašto je Amalfi obala postala novo
omiljeno mesto poznatih iz Srbije?

Čini se da je ovih dana Amalfi obala postala novo omiljeno mesto poznatih iz Srbije. Manekenka i TV lice Danijela Dimitrovska, glumica Matea Milosavljević, manekenka Mina Milutinović, TV lice Aleksandra Jeftanović i fotograf Dušan Petrović zajedno su uživali u čarima ovog dela Italije. Iskustvo ovog putovanja su sa oduševljenjem podelili sa pratiocima na društvenim mrežama. Donosimo sve detalje.

Posebnost Amalfi obale

Preko objava koje je iz dana u dan kačila na Instagram, poznata petorka je na najbolji način prenela neodoljivi duh Italije i sve to zbog čega je Amalfi obala toliko posebna.  Od uživanja u autentičnim kulinarskim ukusima, preko prelepog ambijenta čuvenog Pozitana, prepoznatljivog po kaskadama i vibrantnim bojama, vožnje brodom, do otkrivanja četiri ukusa novog premium Malfy Gin brenda… Da, zaista se može reći da su u potpunosti uspeli da usvoje la dolce vita stil života po kome su Italijani toliko poznati.

„Ponekad mislim da sanjam“

Možda i najbolji komentar o celokupnom iskustvu koje su proživeli, podelila je tokom boravka na Amalfiju upravo voditeljka Aleksandra Jeftanović. „Ponekad mislim da sanjam“, napisala je.

Osim turističkih lepota ovog dela sredozemlja, naše poznate ličnosti uživale su u jedinstvenom masterclass-u na kom su saznale više o čuvenom Malfy džinu. Saznali su o njegovoj istoriji, procesu proizvodnje, načinu serviranja i svemu onome zbog čega je toliko poseban. Osim originalnog, Malfy je na tržištu Srbije dostupan još u tri dodatna ukusa – limun (Malfy con Limone), grejpfrut (Malfy Gin Rosa) i narandža (Malfy con Arancia).

Magična atmosfera italijanske obale uvertira u veliki beogradski projekat

Ukoliko je suditi po Instagramu, atmosfera sa Amalfi obale obeležiće predstojeći period. Posebno što je celokupan put bio odlična uvertira za veliki projekat koji će uskoro ugledati svetlost dana u srcu Beograda. I to na Kosančićevom vencu. Zapratite Instagram profil Amalfi Terrazza i među prvima otkrijte kako će da izgleda impozantna umetnička postavka koja će biti predstavljena na ovoj lokaciji. Kao i kakav vas program očekuje na samoj terrazzi tokom maja i juna meseca.

Da se radi o nečemu zaista nesvakidašnjem, kroz svoj status na Instagramu najavljuje i glumica Matea Milosavljević: „AaaaaaaaMALFY! Jedva čekam da okusite Italiju u Beogradu. Uživaćete kao i mi!“

Učitati još
Zatvori