Aleksandar Radojičić otkriva svoja 3 omiljena mesta za opuštanje u centru grada
Aleksandar Radojičić otkriva svoja 3 omiljena mesta za opuštanje u centru grada

Aleksandar Radojičić otkriva svoja 3 omiljena mesta za opuštanje u centru grada

Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, Aleksandar Radojičić, poznat je po zdravom načinu života. Redovni treninzi (kada mu to obaveze dozvoljavaju) i clean ishrana su ono čega se pridržava godinama. Jedan je od retkih glumaca čija je slika krasila naslovnu stranu Men’s Health magazina a svoje telo voli da održava u dobroj formi. Pošto retko izlazi, osim festivala i humanitarnih žurki koje pravi sa kolegama, njegov izbor su jutarnja i dnevna vidjanja sa prijateljima i devojkom. Vodimo vas na njegova tri omiljena mesta u Beogradu:

KAFETEKA – Prva kafa

Ovaj cool ušuškani kafic u srcu Vračara super je mesto za prvu jutarnju kafu a s obzirom da Aleksandar živi u komšiluku ovo je njegov takozvani lokalni kafić. Kafeteka ima izvrstan kvalitet svih vrsta kafe a mala bašta idealna je za miran početak dana.

KAFETERIJA – Doručak

Postoji nebrojeno puno lokala pod lancem Kafeterija u Beogradu ali sve na meniju imaju Acin omiljeni doručak – acai bowl. Ovaj obrok sadrži dve najpopularnije bobice iz Amazona, acai i guaranu. Vrlo je ukusan a vašem telu svakodnevno pruža hranljive materije i antioksidante koji se uklapaju u Aleksandrov režim ishrane.

DETOX, FASHION, LOVE – ručak

U ovaj lokal na Dorćolu svraćaju svi koji žele zdravo da se hrane a u mega velikom frižideru koji se prostire preko celog zida možete naći sve vrste detox sokova. Obroci sadrže velike količine svežeg povrća a na spratu možete posetiti mini koncept store sa garderobom modnog brenda Fake koji Aleksandar voli privatno da nosi.

photo: Nebojša Babić, instagram

Učitati još
Zatvori