Otkrivamo 3 obavezna pit stopa ako ove jeseni odlučite da posetite Galeries Lafayette
Otkrivamo 3 obavezna pit stopa ako ove jeseni odlučite da posetite Galeries Lafayette

Otkrivamo 3 obavezna pit stopa ako ove jeseni odlučite da posetite Galeries Lafayette

Da, shopping u Parizu je zabavan jer gde god da se okrenete čekaju vas mnogobrojne radnje. Medjutim, ako želite ceo shopping experience na jednom mestu, a napolju je na sve to loše vreme (jer, nepredvidivi Pariz) najbolja destinacija bez pogovora je Galeries Lafayette.

Mi smo nedavno posetili ovu kultnu robnu kuću i pripremili vam informacije iz prve ruke.

Ova robna kuća nudi sve – od radnji garderobe, nakita, kozmetike, aksesoara pa do restorana i mini kafeterija. Kao što smo rekli – a whole another level of shopping experience. Mi smo za vas izabrali 3 pit stop-a u okviru same Galeries Lafayette.

#1 Nova Jacquemus radnja 

It’s so fluffy, I’m gonna die! Nakon čuvenih kokica i radnje koju je nedavno otvorio na Avenue Montagne, modni brend Jacquemus bogatiji je za još jedno prodajno mesto u Parizu, i to upravo u Galeries Lafayette. Ovde nemamo kokice, ali imamo jastuke. Mnogo jastuka. Naime, cela radnja je umesto regularnih zidova obložena jastucima u nude boji, a oni istovremeno služe i kao podloga na kojoj su izloženi naši omiljeni modeli Jacquemus torbi. Ceo ovaj brend komunicira jak vizuelni identitet, počevši od revija, pa sve do prodajnih mesta. Svakako, dok gledamo ove fotke prizivamo mini mentalni teleport direktno u ovaj fluffy raj koji su dizajnirali Ellen van Loon i Giulio Margheri. Dakle, upišite kao prvi pit stop na svoju listu – Jacquemus pillow heaven.

Galeries Lafayette
Jacquemus x Lafayette
Galeries Lafayette
Jacquemus x Lafayette
Galeries Lafayette
Jacquemus x Lafayette

#2 Joe and the juice

Dobar shopping zahteva dobar refreshment. Naš drugi Galeries Lafayette pit stop je Joe and the Juice mini bar, gde možete pored kafe i snack-a probati najkul smoothie-je. Ovaj franšizni lanac mogli ste da vidite na dosta mesta u Evropi i Americi, a 1. aprila otvoren je u centru shopping manije, kao treća lokacija u Parizu. Od preporuka, zdušno navijamo da probate napitak koji nosi ime PICK ME UP, koji od sastojaka sadržinu malinu, bananu i jabuku. Savršeno mesto za predah od napornog shoppinga (ili window shoppinga, jer i to se računa!).

#3 Cara Loves Karl futuristički pop up

StudioXAG napravio je futuristički retail doživljaj za capsule kolekciju Cara Loves Karl. Manekenka Cara Delevingne bila je miljenica Karla Lagerfelda, i ovom kolekcijom nastavlja da njegovo nasledje održava živim. Ovaj interaktivni shopping koncept, pored Galeries Lafayette u Parizu, postoji i u Milanu, Madridu kao i Hamburgu. Kupcima je data opcija da učestvuju u narativu kampanje, kao i mogućnost da ulove QR kodove u različit radnjama koje podržvaju ovaj koncept. Ako želite da osetite futuristički shopping experience, na pravoj ste adresi + možete da uradite imaginarni selfie sa Carom i Karlom.

Galeries Lafayette
@studioxag
@studioxag
@studioxag
@studioxag
Učitati još
Zatvori