Kourtney Kardashian Barker otkrila je šta se krije iza njenog novog brenda Lemme
Kourtney Kardashian Barker otkrila je šta se krije iza njenog novog brenda Lemme

Kourtney Kardashian Barker otkrila je šta se krije iza njenog novog brenda Lemme

Kourtney Kardashian Barker je pre otprilike nedelju dana izazvala pravu malu pometnju, otvorivši instagram nalog promovišući svoj novi brend Lemme. Doduše, gotovo ništa o samom brendu nije bilo otkriveno. Dobrih nedelju dana je Kourtney zadirkivala promo fotografijama i misterioznim opisima poput: „Želećete da sednete za ovo… molim upalite obaveštenja.“ Spekulisalo se o raznim mogućnostima, međutim, naša pitanja su bila odgonetnuta najskorijom objavom na lemme profilu.

@lemme
Lemme

Lemme explain

U klasicnom Kardashian stilu, Kourtney je objavila fotografiju koja nam je otkrila da je reč o brendu all natural gumenih vitamina i suplemenata. Ona je prva od Kardashian-Jenner sestara da je zašla u ovo područije i otišla dalje od klasičnog make-up i beauty brenda. Takođe, ona nagoveštava kako ima planove da se širi u wellness industriji.

Kourney je poznata po promovisanju zdravog, all natural načina življenja. Prioritet su joj izbegavanje neorganskih, veštačkih sastojaka, kako u beauty proizvodima tako i u hrani. Objasnila je kako je sam brend bio u planu dobrih pet godina pre nego što je sada ugledao svetlost dana. U svojim gumenim bombonama nazvane Lemme Chill, Lemme Focus i Lemme Matcha, prioritet je stavljen na ne-GMO veganskim sastojcima. Suplementi su takođe bez glutena i želatina, izbegavajući i kukuruzni sirup, veštačke boje, ukuse i zaslađivače.

Lemme
Lemme

Svi proizvodi biće dostupni na zvaničnom Lemmelive sajtu, a do tada je ostalo samo da budemo strpljivi.

Lemme

Foto. Instagram. @lemme

Učitati još
Zatvori