Winter beauty essentials to-go: Pet proizvoda koje bi uvek trebalo da imate kod sebe
Winter beauty essentials to-go: Pet proizvoda koje bi uvek trebalo da imate kod sebe

Winter beauty essentials to-go: Pet proizvoda koje bi uvek trebalo da imate kod sebe

Kao što je nama potrebno malo više ljubavi tokom zime, potrebna je i našoj koži. Pred nama je najzahtevniji deo godine kada je integritet naše kože u pitanju, pa je potrebno da joj pružimo dogovarajuću negu. Određene proizvode je uvek potrebno da imamo sa sobom tokom dana, i verujte da ćete im biti izuzetno zahvalni u kriznim trenucima. Stoga, donosimo zvaničnu listu naših winter beauty essentials to-go proizvoda koji će nam pomoći sa odgovarajućom negom kože tokom zime.

Winter beauty essentials 

SPF

Da, prvo na našoj beauty listi uvek mora da bude SPF. To što je zima i što sunce gotovo da nećemo videti do proleća, ne znači da sunčevi zraci štete manje nego što to rade ostatak godine. Znamo da ćete sivih zimskih dana biti u iskušenju da preskočite ovaj korak, ubeđujući sebe da vam tog dana SPF nije zaista potreban, ali verujte nam da ćemo vas mi držati odgovornim za to delo. Dakle, prvo i najvažnije – SPF.

Journal predlog:

Shiseido Clear Sunscreen Stick SPF 50+

Maska za usne

Muka koja je svake zimske sezone neizbežna jesu suve i ispucale usne. Pronaći labelo koje će vam pomoći u borbi protiv ispucalih usana tokom hladnih dana, nekad je muka za sebe. Stoga, pribegavamo proizvodima „težih“ tekstura koji će se pobrinuti da oporave vaše usne, i da spreče bilo kakvo sušenje. Naš predlog je da zamenite vaš klasičan labelo za nešto težu masku za usne, koju možete koristiti i tokom noći za potpuni tretman, i tokom dana za on the go.

Journal predlog:

LANEIGE Lip Sleeping Mask Intense Hydration with Vitamin C

Krema za ruke

Odmah nakon ispucalih usana, borba koju zasigurno vodimo svake zime jeste borba sa suvim rukama. Pogotovo onaj ko ima dodatnu nesreću da ima osetljivu kožu, zna koliko bolno pucanje i perutanje kože ruku može da bude. Kako bismo barem malo spasili sebe, krema za ruke se mora naći u svakoj torbi/tašni/cegeru sa nama tokom dana. Kako biste dodatno zaštitili ruke tokom zime, uvedite sebi naviku da nosite rukavice. Nanesite debeli sloj kreme za ruke, preko toga navucite rukavice, i budite sigurni da će vam vaše šake biti zahvalne na tome.

Journal predlog:

Sol de Janeiro Brazilian Touch Hand Cream

Sprej za telo

S obzirom da nam je zimi koža suvlja i osetljivija, držimo se dalje od velikih količina i teških slojeva šminke. Upravo zbog toga, kako bismo dodali to nešto što će nas činiti da se osećamo sređenije tokom dana, odlučujemo se za posebno mirišljavu kožu. Tokom dana, kada god vam je potreban dodatan boostpar špriceva vašeg omiljenog spreja za telo će učiniti svoje.

Journal tip!

Uparite miris losiona za telo ili kreme za ruke sa vašim sprejem. Na taj način osiguravate da ne mešate različite porodice mirisnih nota, kao i da produžite postojanost vašeg spreja za telo.

Journal predlog:

Sol de Janeiro Mini Brazilian Crush Body Fragrance Mist

Sprej za lice

Uzimajući u obzir da se tokom dana ipak najčešće hoćemo naći bar sa nekom šminkom na licu, nositi bilo kakve kreme i serume za lice za dodatnu hidrataciju pada u vodu. Međutim, ono što možemo da uradimo da pomognemo našoj suvoj koži lica tokom dana, jeste da je osvežimo sprejem za lice koji može da se nanosi i na našminkano lice. Face mists obezbeđuju trenutnu hidrataciju vašoj koži brzoupijajućom hidratantnom kremom u spreju, i pružiće vam blistavu i hidriranu kožu bilo kada i bilo gde.

Journal predlog:

Tatcha Mini Dewy Skin Mist

Foto: Instagram, Sephora

Učitati još
Zatvori