Prirodna kozmetika kao must izbor: Saznajte zašto se Zoya prirodni serumi nalaze na našoj wishlisti
Prirodna kozmetika kao must izbor: Saznajte zašto se Zoya prirodni serumi nalaze na našoj wishlisti

Prirodna kozmetika kao must izbor: Saznajte zašto se Zoya prirodni serumi nalaze na našoj wishlisti

Niske temperature, vetar i snežne padavine ostavljaju kožu suvom i podložnom iritacijama. Da biste očuvali zdravlje i hidrataciju kože tokom ovog perioda, potrebna je dodatna nega. Korišćenjem uljanih seruma baziranih na prirodnim sastojcima, možete efikasno obnoviti potrebnu vlažnost koja se gubi tokom boravka na hladnom, stvarajući zaštitni sloj koji sprečava gubitak tečnosti. Pored redovne hidratacije, od suštinskog značaja za blistavu i zdravu kožu je korišćenje odgovarajućih preparata za negu kože. Prirodna kozmetika, posebno proizvodi bazirani na uljanoj formuli, odlično su rešenje za zimske dane, a mi smo saznali sve o Zoya uljanim preparatima za negu kože i odmah ih dodali na našu wishlist-u.

Zaštita kože od nepovoljnih uslova zimske sezone – Zoya uljani serum Anti Age Q10

Anti Age Q10 uljni serum za kompletnu negu kože, sadrži retinol i nadoknađuje izgubljene lipide, neophodne za zdrav i svež izgled kože. Ova 100% prirodna formulacija koristi biljna ulja makadamije, argana, divlje ruže i skvalana, podstičući sintezu proteina kolagena i keratina…Ulje makadamije, sa 80% nezasićenih kiselina, pruža dragocenu negu zreloj, osetljivoj i oštećenoj koži. Ulje divlje ruže ublažava fleke i ožiljke, dok arganovo ulje doprinosi mekoći i elastičnosti kože. Koenzim Q10, kao snažan antioksidant, štiti kožu od nepovoljnih vremenskih uslova i starenja.

Zoya uljani preparati
Herbalia

Prirodna kozmetika ima rešenje

Dermatolozi preporučuju uljane preparate za negu kože tokom zime zbog sposobnosti da snažno hidriraju. Uljani preparati vraćaju elastičnost i zdrav sjaj koži, posebno zreloj koži. Uljane umivalice, uljane kupke i serumi dobra su opcija, čak i ako imate prirodno masnu kožu. Pored Zoya Anti Age Q10 seruma, tokom zimske sezone preporučujemo i Antioxidant, uljani serum ili kremasti Vitamin C skin booster za dodatnu negu. Dermatolozi savetuju nanošenje hijaluronskih seruma pre uljanih seruma za potpunu hidrataciju. Novi Anti Age Q10 dostupan je ekskluzivno u svim Dm drogerijama i online na herbalia.rs. Prirodna kozmetika za negu svih tipova kože, istraži neki od 11 seruma za različite namene.

Foto: Herbalia PR

Učitati još
Zatvori