Ovaj trik sa vazelinom produžiće trajanje svakog parfema – okrivamo kako
Ovaj trik sa vazelinom produžiće trajanje svakog parfema – okrivamo kako

Ovaj trik sa vazelinom produžiće trajanje
svakog parfema – okrivamo kako

Dugotrajnost parfema uvek je bila upitna stvar. Ako ga nanesemo malo dešava se ga vrlo brzo više niko ne oseća, dok je sa druge strane suprotno bontonu da idemo nafrakani i previše namirisani u grad dok naš parfem guši svakog sagovornika koji nam priđe malo bliže.

Znamo koje tačke najbolje absorbuju mirise, pratimo savete i pozicioniramo parfem direktno na njih međutim – miris i dalje uspeva da ispari. Na scenu stupa viralni trik sa vazelinom koji pospešuje dugotrajnost mirisa na našoj koži i način na koji ga ljudi oko nas osećaju.

Trik sa vazelinom
Vaseline - travel size pakovanje

Trik sa vazelinom koji pospešuje dugotrajnost parfema

Sigurni smo da znate za razne benefite vazelina, te da ga već posedujete u svojoj kućnoj apoteci ili na beauty polici. Za ovaj hack trebaće vam travel pakovanje koje je idealno za nošenje u torbi, a na ovaj način čuvate i višak mesta u svom neseseru za putovanja kako ovaj improvizovani mini parfem staje bukvalno svuda i pokriva vam zalihe za ostanak i do mesec dana.

Naime, tehnika je sledeća – u posudu sa vrelom vodom ubacite mini pakovanje vazelina i kada se masa smekša u nju prsnete svoj parfem 7 do 10 puta. Na kraju, dok je masa još u polutečnom stanju promešajte je i ostavite sa hladno mesto kako bi se ponovo sjedinila. Možete je i na kratko staviti u frižider – ukoliko ste izrazito nestrpljivi da probate finalni efekat. Vazelin ne masti kožu, brzo se upija, a verzija koja miriše na vaš omiljeni parfem ostaće na koži tokom čitavog dana.

Trik sa vazelinom
Vaseline - travel size pakovanje

Photo: Wallgreens; Instagram / @thegoochpage

@scentswitharli

Učitati još
Zatvori