The Eye Patches: Upoznajte najbolju negu za područje oko očiju
The Eye Patches: Upoznajte najbolju negu za područje oko očiju

The Eye Patches: Upoznajte
najbolju negu za područje oko očiju

Nije novost da je Augustinus Bader proglašen najboljim skincareom na svetu, a sada su iz laboratorija doktora i profesora Augustinusa Badera u LAB stigli The Eye Patches, nega za područje oko očiju nakon koje ništa više neće biti isto.

The Eye Patches prvenstveno sadrže revitalizirajući hidrogel koji hidratizuje, posvetljuje i zaglađuje područje oko očiju. Smanjuje vidljivost svih onih nedostataka koji nastaju zbog spoljašnjih agresora – tamnih krugova, otečenosti, te finih linija i bora. Sve to omogućava poznata patentirana Augustinus Bader TFC8 tehnologija.

Radi se o otkriću doktora i profesora Badera koje je rezultiralo tehnologijom koja potiče samoobnavljanje stanica, na kojoj se baziraju svi Augustinus Bader proizvodi. Sadrži prirodne aminokiseline, vitamine i sintetizovane molekule koje su baza za kreiranje svakog proizvoda zahvaljujući kojoj se osnažuju formule koje rešavaju brojne nesavršenosti na koži – bore, hiperpigmentaciju, crvenilo, strije, celulit.

Proverena formula

Formule Augustinusa Badera pogodne su za sve tipove kože, veganske su, bez GMO-a, glutena, iritanata, sintetičkih mirisa, parabena, sulfata, silikona, talka, parafina, mineralnog ulja i teških metala. TFC8 formula u novom proizvodu The Eye Patches sigurna je i nežna prema osetljivoj koži oko očiju i posebno usmerena na posvetljivanje, zaglađivanje te obnavljanje dela lica koje prvo primećujemo.

Područje oko očiju najtanji je deo kože na licu zbog čega je posebno podložno oštećenjima, vidljivim linijama, borama i promenama u boji kože. The Eye Patches lagane su i osvežavajuće teksture koja će doprineti svim nepravilnostima i prolepšati vaš pogled.

Razlog tome je niz ključnih sastojaka među kojima su niacinamid koji posvetljuje i smanjuje tanke linije, alantoin koji smanjuje crvenilo i povećava sjaj kože, hijaluronska kiselina koja hidrira, ali i podržava obnovu kože te fermentirani polisaharid koji duboko hidrira i vraća koži njenu punoću.

Brend Augustinus Bader svoju tehnologiju bazira na testiranjima, a testiranja proizvoda The Eye Patches pokazala su kako The Eye Patches smanjuju tamne krugove za 42%, posvetljuju područje oko očiju za čak 95% te smanjuju otečenost na tom delu lica za 25%.

Aplicirajte ih na čistu i suvu kožu tako da ih smestite na područje ispod očiju. Rezultati vidljivi već nakon 20 minuta korištenja, kada možete nastaviti sa svojom skincare rutinom ili spremanjem za izlazak.

The Eye Patches dostupni su u LAB-u Zagreb i Beogradu, te na the-lab.hr!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori