Karma: Nova Tesori d’Oriente mirisna linija za buđenje tela i duha
Karma: Nova Tesori d’Oriente mirisna linija za buđenje tela i duha

Karma: Nova Tesori d’Oriente mirisna
linija za buđenje tela i duha

Nova Tesori d’Oriente mirisna linija Karma stvorena je za sve one žene koje žive u skladu sa svojom prirodom. Inspirsana drevnim hinduističkim tradicijama za pozitivnu energiju i raspoloženje, nova linija budi duh i telo zahvaljujući egzotičnim i nezaboravnim aromama. Spoj limuna i bergamota sa umirujućim notama kedrovine predstavlja nezaboravno iskustvo koje će pokrenuti talas pozitivne energije i raspoloženje. Bilo da je reč o opuštajućoj kremi za tuširanje na početku i/ili kraju radnog dana ili parfemu koji će u stopu ispratiti svaku vašu dnevnu aktivnost, Tesori d’Oriente mirisna linija Karma je nešto što želimo ove sezone.

What goes around comes around

Prema drevnom verovanju, karma predstavlja zakon uzroka i posledice: svaka akcija izaziva odgovarajuću reakciju. U skladu s ovim, sve naše pozitivne akcije, misli i osećanja stvaraju pozitivnu energiju koja se odražava na naše blagostanje. Zato, ako želite da u svoj život prizovete dobru karmu, ne treba vam mnogo toga – već samo ljubaznost i zahvalnost, kao i mogućnost da zaista uživate u trenutku, da budete prisutni i osetite sve senzacije. Dopustite sebi da se prepustite mirisima i nežnom dodiru – svakoga dana uradite nešto dobro za svoje telo i duh.

Tesori d’Oriente Karma : Za buđenje tela i duha

Mirisna Tesori d’Oriente Karma krema za tuširanje i parfem su inspirisani drevnim hinduističkim tradicijama za pozitivnu energiju i raspoloženje, za buđenje tela i duha – a to čine putem egzotičnih i nezaboravnih aroma. Karma linija svojom solarnom aurom poput prvih zraka prolećnog sunca obasjava bele cvetove azijske naši kruške spremne da se razotkriju u svoj svojoj veličanstvenosti i da oslobode svoju nestvarnu aromu. Tesori d’Oriente Karma linija obogaćena je mešavinom prirodnih esencijalnih ulja i zahvaljujući energetskom akordu limuna i bergamota, i umirujućim notama kedrovine, nežno će očistiti kožu i uneti energiju u vaše telo i um.

Foto: Tesori d’Oriente Karma PR/ Instagram @tesoridoriente_serbia

Učitati još
Zatvori