SKKN By Kim je novi brend koji nam je konačno stigao
SKKN By Kim je novi brend koji nam je konačno stigao

SKKN By Kim je novi brend koji nam
je konačno stigao

Sestre Kardashian poznate su po mnogim svojim preduzetničkim poduhvatima. Međutim, Kim Kardashian i Kylie Jenner ističu se kao najuspješnije u porodici. Od samog lansiranja Kylie Cosmetics, 2014. godine, Kylie Jenner vlada beauty tržištem. Početak linije krenuo je mega popularnim Kylie Lip-Kit setovima tečnih ruževa i lip linera za kojima su mnogi poludeli, a činjenica da su se svi proizvodi rasprodali u svega nekoliko minuta obećavao je uspeh.

Nakon velikog uspeha Kylie Cosmetics, Kim Kardashian se 2017. godine odlučila na sopstveni preduzetnički poduhvat – KKW Beauty. Njen brend se kasnije proširio i na industriju parfema, ali pre par meseci na zvaničnoj stranici KKW Beauty i KKW Fragrance dočekala nas je vest da su brendovi u stanju mirovanja. To stanje mirovanja dovelo je do potpuno novog redizajniranog koncepta.

Kim Kardashian lansirala je novi beauty brend – SKKN By Kim

SKKN By Kim uvrstio je devet proizvoda u svoju liniju. Devet proizvoda koji su kreirani za kožu svakoga pojedinca, odnosno glavna premisa brenda je premostiti jaz između “delotvornih” skupih proizvoda i pristupačnije skincare linije za svakog pojedinca. Rebradning dolazi i nakon razvoda Kim Kardashian od poznatog repera Kanye Westa. Odnosno, promena estetike i naziva brenda iz KKW Beauty (Kim Kardashian West) u SKKN By Kim simbolično označava novu eru Kim Kardashian za koju smo sigurni da će osvojiti beauty tržište. Nova linija koja je izašla, dostupna je ekskluzivno preko zvanične SKKN BY Kim stranice.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori