Proizvod koji je toliko popularan da se jedno pakovanje proda na svakih 25 sekundi
Proizvod koji je toliko popularan da se jedno pakovanje proda na svakih 25 sekundi

Proizvod koji je toliko popularan da se jedno pakovanje proda na svakih 25 sekundi

Ako ste i vi među onima koji se večito bore sa suvim ispucalim usnama, verujemo da znate koliko je teško naći pravi balzam. Srećom, internet je prepun izbora, a uz to je i prepun recenzija – pa odmah znate valja li nešto ili ne. Tražeći nešto za sebe naišli smo jedan od bestsellera brenda Trinny London koji je skoro uvek sold out.

Trinny London Miracle Blur zaista ima neverovatno hidrirajući efekat na vaše usne, а istovremeno im daje puniji izgled. Na internetu je prikupio impresivnu listu obožavatelja, a recenzije su mahom veoma pozitivne. Više od 13 000 ljudi bilo je na poslednjoj waiting listi, sa nestrpljenjem čekajući da ga se dočepa. Proizvod se sada proda na svakih 25 sekundi, pa ako i vi želite da ga testirate – act right now.

Miracle Blur je čudotvorni bestseller za najlepše usne, ali i kožu lica

Prema rečima koje se nalaze u opisu ovog proizvoda, ovo nije samo balzam za usne. Ovo je produkt koji se može koristiti i na licu, a u njegovom opisu stoji da on popunjava bore, ali i zateže kožu. Formula proizvoda sadrži kolagen i elastin za poboljšanje izgleda finih linija, a sadrži i vitamine E i C koji pomažu u održavanju hidratantne barijere kože.

Ovaj proizvod može se koristiti i kao primer. Njegova formula za zaglađivanje kože obećava minimalizaciju pojave bora trenutnim blur efektom i popunjavanjem finih linija, kao i smanjenje vidljivosti pora i ožiljaka od akni. Uz to, možete ga naneti i na šminku kao završni korak vaše make up rutine. Ovaj proizvod je zapravo vrlo multifunkcionalan, a jedna korisnica ga je opisala kao magičan, i toplo ga je preporučila svakoj ženi koja se oseća nesigurno zbog teksture svoje kože.

Trinny London Miracle Blur možete kupiti ovde.

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

FOTO: Instagram (@trinnylondon, @alexleeaillon)

Učitati još
Zatvori