Ozzy Osbourne je upravo izbacio make-up kolekciju
Ozzy Osbourne je upravo izbacio make-up kolekciju

Ozzy Osbourne je upravo izbacio
make-up kolekciju

Legendarni metalac, kum heavy metala, Princ tame, a.k.a. Ozzy Osbourne. Koliko god da šminka jeste u njegovom domenu, i da je u tom smislu postao prepoznatljiv po crnilu oko očiju, ne možemo da kažemo kako smo očekivali da će lansirati sopstvenu kolekciju šminke. Zapravo sumnjamo da iko jeste.

Međutim, upravo se to dogodilo. U saradnji s brendom Rock And Roll Beauty Ozzy je izbacio kolekciju koja se sastoji od 21 komada šminke. Tu su dve palete senke za oči, u svakoj se nalazi 14 nijansi, a one su nazvane po njegovim hit pesmama, kao na primer: „Iron Man“, „Crazy Train“ i „Zombie Stomp“. Osim šminke, u ovoj kolekciji su i sveće, privremene tetovaže u njegovom stilu, dve kozmetičke torbice i goth ogledalo. Ovi izuzetno pigmentisani proizvodi tu su da vam daju odvažan i edgy izgled inspirisan Ozzyjevim.

Šta sadrži Ozzy Osbourne make-up kolekcija

Brend Rock And Roll Beauty već je napravio kolekciju s Deff Leppardom i onu inspirisanu Jimijem Hendrixom. Pionir, heavy metal ikona i osvajač Grammyja prodao je više od 100 miliona albuma, osnovao je Ozzfest i nedavno je izbacio svoj 13. solo album Patient Number 9.

Ovaj brend specijalizovan je za spajanje nostalgije i lepote. Za svaku kolekciju njihovi dizajneri osmišljaju posebna pakovanja koja savršeno evociraju sećanja na neka prošla vremena i legende koje su ih obeležile. Osim toga, njihova kozmetika nije testirana na životinjama, što je uvek plus u našoj knjizi.

Osim paleta senki, u Ozzyjevoj kolekciji su i četkice, karmini, tečni karmini, set pojedinačnih metalik senki i highlighter. Najjeftiniji su ruževi koji su 10 dolara, dok su najskuplji komadi poput paleta 25 američkih dolara. Obe palete već su rasprodane, što i ne čudi s obzirom na broj obožavatelja koje Ozzy ima, ali i ako uzmemo u obzir činjenicu da je svaki komad ove šminke kolekcionarski.

Ako i vi za sebe želite neki komad iz ove kolekcije, možete naručiti ili sa stranice Rock and Roll Beauty, ili s web profavnice Ulta.

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori