Ovo je 10 najboljih krema za lice sa SPF zaštitom koje ćemo koristiti celo leto
Ovo je 10 najboljih krema za lice sa SPF zaštitom koje ćemo koristiti celo leto

Ovo je 10 najboljih krema za lice sa SPF zaštitom koje ćemo koristiti celo leto

Leto samo što nije pokucalo na vrata, a već se i oseća u vazduhu. Vrući i sunčani dani jedni su od onih u kojima najviše uživamo. Leto je takođe vreme kada je posebno bitno pravilno se brinuti za svoju kožu. Svi znamo da je vrlo važno svakodnevno koristiti kreme sa zaštitnim faktorom i to ne samo leti, već i zimi. Odnosno, kreme sa zaštitnim faktorom štite nas od sunčevih zraka koji su i te kako prisutni i jednako snažni zimi. Najviše štete koži čine UVA zraci, koji su odgovorni za njeno prevremeno starenje. Oni ulaze dublje u kožu i, osim bora, stvaraju rizik od  raka kože. Stoga, zaštita kože tokom cele godine i te kako je bitna.

Upravo zbog toga je posebno bitno koristiti SPF zaštitu. Međutim, to ne znači da morate ubaciti dodatan korak u vašu beauty rutinu, sve što treba napraviti je upgradeati postojeću hidratantnu kremu. Odnosno, danas na tržištu zaista postoje mnoge kreme za lice koje u svojoj formulaciji već sadrže zaštitni faktor. Stoga, ako se vaša beauty rutina sastoji od svega nekoliko koraka ne strepite! Ne morate dodavati proizvode, već zameniti vaše postojeće s onima koji sadrže SPF faktor.

Ovo su najbolje kreme sa SPF zaštitom

Zato, ako već niste, opremite se hidratantnim kremama sa SPF zaštitom, koji će kontinuirano hraniti vašu kožu i istovremeno biti borac protiv UV zračenja. Nanosite ih iz udobnosti sopstvenog doma i dajte vremena koži da ih u potpunosti apsorbuje pre izlaska napolje. Verujte nam, kreme sa SPF zaštitom biće vam najbolji prijatelj ovog leta. Za letnje mesece preporučuje se minimalna SPF 30 zaštita, a mi vam u nastavku donosimo najbolje SPF kreme koje možete koristiti cele godine.

SPF kreme
Paula's Choice
Supergoop!
La Roche - Posay
Kiehl's, La Mer
La Mer
Malin + Goetz, The Ordinary
The Ordinary
CeraVe, L'Oréal
L'Oréal

Foto: Notino.hr, Cult Beauty, Douglas, Instagram

Učitati još
Zatvori