Ovo ‘clean’ ulje za telo s hrvatskim potpisom apsolutno je neodoljivo
Ovo ‘clean’ ulje za telo s hrvatskim potpisom apsolutno je neodoljivo

Ovo ‘clean’ ulje za telo s hrvatskim
potpisom apsolutno je neodoljivo

Sve više naginjemo ‘clean’ proizvodima koje možemo bez straha te potpuno opušteno i učestalo nanositi na svoje telo. Kada se radi o nezi kože leti, ulja su svakako na prvom mestu naših top listi za negu tela. Mirisna su, neguju kožu, ali i naglašavaju njenu preplanulost te joj pružaju blagi sjaj. Volimo ih nanositi nakon plaže, ali i pre izlaska u noćne provode, a često će nam poslužiti i umesto parfema. Većina njih nosi opojni, ali ne i preagresivan miris za letnje vrućine. Upravo smo otkrile pravu uljnu poslasticu koju svakako želimo poneti sa sobom na nadolazeća letnja putovanja.

Jou Jou Botanicals brend je s hrvatskim potpisom koji pratimo već neko vreme. Naglasak je svakako na clean, prirodnim sastojcima, ali i neverovatno savršenim mirisima koje ovi proizvodi imaju. Njegova osnivačica Nikolina započela je celu priču s eko sapunima, no uskoro dopunila svoju ponudu s uljima za telo, a sada pred samo leto, i s ovim neodoljivim uljem idealnog imena ‘Island Girl’.

Prirodni sastojci puni antioksidanata

Baza mu je moćna biljka, puna blagodeti, pasji trn, koja se nalazi u mnogim Jou Jou proizvodima. Ova biljka obožavana je iz mnogo razloga, a neki od njih su visoka koncentracija omega kiselina, antioksidanata te E i K vitamina. Neguje jako suvu kožu, pomaže pri perutanju kože, ali i u slučaju raznih problema na koži. Osim toga sadrži i dragoceno mohoni ulje s Tahitija, kao i kokosovo, ali i vitamin C kao i beta karoten koji će pomoći u obnovi kože.

Ne radi se samo o proizvodu koji će negovati vašu kožu, ‘Island Girl’ je i višenamensko ulje koje možete stavljati i na svoje lice, kao i kosu. Štiti i od štetnog uticaja UV zraka tako da će vam pružiti i zaštitu na tom polju, naravno ne zaboravite na svoj standardni SPF, idealno je za naneti na kosu dok vreme provodite na plaži. Ili nakon kupanja kada je vašem telu i kosi potrebna dodatna nega.

Možete ga naručiti ovde: www.joujoubotanicals.com

Učitati još
Zatvori