Novi J’adore – Dior je osmislio prvi parfem bez kapi alkohola i na bazi vode
Novi J’adore – Dior je osmislio prvi parfem bez kapi alkohola i na bazi vode

Novi J’adore – Dior je osmislio prvi parfem
bez kapi alkohola i na bazi vode

Iz Diorove čarobne beauty fabrike stiže novitet – potpuno nov i drugačiji omiljeni J’adore parfem. J’adore Parfum d’eau koncentracija je vode i cveća.

J’adore Parfum d’eau reinterpretira kultni J’adore cvetni buket, ali za razliku od tradicionalnih mirisnih triptiha: vrh-srce-baza J’adore Parfum d’eau je trenutno prožet svim notama jasmina sambaka, nerolija i magnolije.

Miris je smešten u mat opalescentnu belu bočicu, a način nanošenja mirisa takođe je nov: J’adore Parfum d’eau velikodušno se raspršuje u oblaku kako bi obavio kožu. Iz Diora kažu kako ovaj parfem donosi all factor iznenađenje koje beži od uobičajenih pravila kompozicije parfema.

U ovom novom buketu, vodica cveta narandže Vallaurisa unosi svežinu u J’adore parfem srce od belog cveća. Sunčane note arapskog jasmina mešaju se s baršunastim notama kineske magnolije.

J'adore parfem

Ovaj novi J’adore ne sadrži ni kap alkohola, napravljen je od vode i cveća. Inovativan je to poduhvat, alhemija nemogućeg koju su osmislili Dior stručnjaci. Potpuno novi pristup u svetu parfema. U njemu se nalaze visoke koncentracije ulja.

J'adore parfem

J’adore parfem bez alkohola

Jedan od najvećih izazova kod stvaranja ovog parfema bio je kako napraviti parfem koji traje i koji je pravi parfem, ali bez upotrebe alkohola. François Demachy, koji stoji iza novog J’adore parfema pratio je san o promeni same ideje o tome što miris zapravo jeste. J’adore Parfum d’eau zapravo je potpuna parfemska renesansa.

J'adore parfem

Uz cveće tu je i nova nota nerolija, koji parfemu daje mekoću. Nova formula dopušta ovom parfemu da ostane blizak koži. S obzirom na to da mu je baza voda on se odmah stapa s kožom. Zaštitno lice i dalje je Charlize Theron, a bočica je bela sa zlatnim detaljima. Ona simbolizuje baršunasto milovanje latica cveća.

J'adore parfem
Dior

Theron se na vizualu pojavljuje bez odeće, samo sa zlatnom ogrlicom oko vrata, kako bi golu kožu ponudila parfemu. Ona sa sobom donosi prirodnu ženstvenost na steroidima, a sama bočica na kraju prikazana je kao talisman.

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori