Dnevna doza hidratacije: Nova bioten HYDRO X∙CELL linija
Dnevna doza hidratacije: Nova bioten HYDRO X∙CELL linija

Dnevna doza hidratacije: Nova bioten
HYDRO X∙CELL linija

Tajna je u hidrantnoj formulaciji

Lagane, super hidratantne formulacije iz linije HYDRO X∙CELL sadrže 5% multi-active hidratantnog kompleksa sa 100% prirodnom ćelijskom vodom spiruline, hijaluronskom kiselinom i fitocermidom koji pružaju koži trenutnu hidrataciju i održavaju vlažnost do 72 časa. Ćelijska voda spiruline bogata je hranljivim materijama i efikasno pospešuje hidrataciju kože, a opšte je poznato da je upravo hidratacija ključ do zdravije i blistavije kože lica. Hijaluronska kiselina poboljšava izgled kože dajući joj potrebnu hidrataciju. Fitoceramidi jačaju zaštitnu barijeru kože pomažući joj da zadrži vlažnost.

#1 HYDRO X∙CELL hidratantna gel krema

HYDRO X∙CELL hidratantna gel krema, sa 96% sastojaka prirodnog porekla, je vaša dnevna doza hidratacije! Lagana, super hidratantna gel formulacija sadrži 5% multi-active hidratantnog kompleksa sa 100% prirodnom ćelijskom vodom spiruline, hijaluronskom kiselinom i fitocermidom. Ono što ovu formulu čini posebnom, jeste što je sačinjena od sastojaka prirodnog porekla. Osim toga, reč je o vegan friendly formulaciji, a dodatan plus ide i na račun 100% reciklirajućeg materijala što je tipično za njihovo pakovanje.

 

#2 HYDRO X∙CELL hidratantna i umirujuća krema

HYDRO X∙CELL hidratantna i umirujuća krema, sa 95% sastojaka prirodnog porekla, je vaša dnevna doza hidratacije! Njegova svilenkasta, izuzetno hidratantna i umirujuća formula sastoji se od 5% multi- active hidratantnog kompleksa sa 100% prirodnom ćelijskom vodom spiruline, hijaluronskom kiselinom i fitoceramidom. Formula je kao i kod drugih proizvoda iste linije sačinjena od sastojaka prirodnog porekla. 

#3 HYDRO X∙CELL hidratantni super moćni serum

HYDRO X∙CELL hidratantni super moćni serum odličan je izbor za kožu kojoj je neophodna hidratacija. Njegova lagana ali izuzetno hidrantna formula sastoji se od 5% multi-active hidratantnog kompleksa sa 100% prirodnom ćelijskom vodom spiruline, hijaluronskom kiselinom i fitociramidom.

#4 HYDRO X∙CELL krema za predeo oko očiju

HYDRO X∙CELL gel krema za predeo oko očiju obogaćena je kofeinom, sastojkom poznatim po tome što doprinosi poboljšanju cirkulacije u regiji oko očiju, koji povoljno deluje na smanjenje nadutosti i vraća sjaj. Moćni tetrapeptid povoljno deluje na stimulaciju proizvodnje kolagena, pomažući u smanjenju vidljivosti podočnjaka. Ova formula je bez mirisa i razvijena je tako da smanjuje rizik od alergijske reakcije.

Tajne pravilnog čišćenja lica

Čisto lice jednako je zadovoljna žena. Kao prvi i osnovni, a ujedno i poslednji korak rutine nege lica svakako je čišćenje. I zato je izuzetno važno koje proizvode koristimo za čišćenje lica. HYDRO X∙CELL gel za čišcenje lica i HYDRO X∙CELL micelarna voda previđeni su za sve tipove kože i nežno uklanjaju šminku sa lica dok štite zaštitnu barijeru kože.

 

Foto: bioten PR/Unsplash

Učitati još
Zatvori