Miranda Kerr čeka četvrto dete u svojoj četrdesetoj godini
Miranda Kerr čeka četvrto dete u svojoj četrdesetoj godini

Miranda Kerr čeka četvrto dete u
svojoj četrdesetoj godini

Australijski supermodel i jedna od prvih Victoria’s Secret anđela Miranda Kerr trudna je po četvrti put. Dugogodišnja zdrava ishrana i redovno vežbanje rezultirali su lako održivom trudnoćom u četrdesetoj godini, a Miranda je lepe vesti podelila sa svojim pratiocima na Snapchatu. Pitate se ko još koristi ovu društvenu platformu? Njen muž, koji je osnivač ove nekada planetarno popularne socijalne mreže.

Evan Spiegel i Miranda venčali su se 2017. godine a ovo će biti njihovo treće zajedničko dete. Manekenka iz prvog braka ima još jednog sina, čiji je otac poznati britanski glumac Orlando Bloom. Mirandini sinovi imaju dvanaest, pet i tri godine, a manekenka izbegava da ih previše eksponira u javnosti.

Evan Spiegel i Miranda Kerr
Miranda Kerr

Četvrti sin stiže početkom sledeće godine

Miranda će uskoro biti majka četiri sina, dok modeling karijeru još uvek nije sasvim napustila. Iako je u jednom momentu bila u top pet najplaćenijih modela na svetu želela je da ima siguran biznis sa strane. Tako je davne 2009. godine pokrenula kozmetički brend Kora Organics, poučena iskustvom majčine bolesti koja se desila kada je manekenka imala samo 16 godina. Imala je viziju da kreira brend kozmetike koji sadrži isključivo zdrave i ispitane sastojke (koji nisu kancerogeni). Kora Organics proizvodi nagrađivani su nebrojeno puta a manekenka u svojim (nedavno započetim) četrdesetim izgleda kao devojčica.

Miranda Kerr / Tajna dobrog izgleda

Pored zdrave ishrane manekenka ne preskače dnevne meditacije, jogu i pilates. Kožu neguje prirodnim sastojcima i preparatima svog brenda Kora Organics a drži se i jedne jako bitne navike – nikada ne preskače dnevnu rutinu nanošenja SPF-a. Manekenka nakon jutarnje nege lica nanosi zaštitni faktor čak iako ne napušta kuću, jer sunčevi zraci imaju štetan uticaj čak i preko prozora. Trudnoća joj ne pada teško i pokušava da ostane što aktivnija, a vežbanja smanjuje srazmerno sa povećavanjem stomaka. Iako ne mora da radi, Miranda je vrlo posvećena svom brendu, a konstantni vid aktivnosti na tom polju čini je veoma srećnom.

Foto: Instagram; Profimedia

Učitati još
Zatvori