Nove boje Melema: Lips&Cheeks balzami za lepotu u dva poteza
Nove boje Melema: Lips&Cheeks balzami za lepotu u dva poteza

Nove boje Melema: Lips&Cheeks
balzami za lepotu u dva poteza

Melem predstavlja revolucionarni iskorak u nezi i lepoti – nove Lips&Cheeks balzame u boji, obogaćene prirodnim pigmentima, čija kremozna, svilenkasta tekstura savršeno popunjava volumen usana dok obrazima daje prirodnu svežinu i mladolikost. U regionu su postali pravi beauty hit ovog proleća, a sad su Srbiji ekskluzivno dostupni u Lilly drogerijama, u dve, elegantne nijanse – Dreamy Rose i Fresh Magnolia. Proverite zašto žene obožavaju ovaj proizvod jer bukvalno u dva poteza Melem neguje i pruža sveži izgled celokupnom licu. 

Pažljivo formulisani, Melem Lips&Cheeks balzami oduševljavaju kremoznom, hranjivom bazom i bogatom bojom koja dolazi od visokokvalitetnih, prirodnih pigmenata. Svilenkaste teksture, izuzetno su ugodni na usnama, zaglađuju usnice i štite ih od isušivanja, dok se na obrazima brzo i lako blenduju s podlogom i tenom bez masnog, sjajnog traga. Dovoljno ih je naneti direktno na lice te lagano utapkati prstima ili sunđerom za šminkanje. 

Ovakva dva-u-jedan kombinacija nežnog ruža i rumenila dolazi u dve nijanse, pažljivo odabrane kako bi pristajale svim tipovima kože, bojama tena ili kose.

Melem Lips&Cheeks Dreamy Rose idealna je za romantičan, prirodan dnevni izgled jer puderasta roza savršeno osvežava izgled, otvara prirodan volumen usana te licu osigurava blistav, sofisticiran izgled.

Melem Lips&Cheeks Fresh Magnolia donosi vibrantnu crvenu boju čija se posebna, vatrena nijansa preleva poput letnjeg sutona – od koraljno do senzualno crvene, ovisno o toplini usana i raspoloženju. Idealna je za večernje sate i izlaske, kada želite zablistati svojim ženstvenim izgledom.

Lips&Cheeks obavezna su nadopuna svake beauty torbice jer brzo, u dva kratka poteza nude poznatu Melem negu, ali i promenu izgleda, svežinu, opuštenost i puno samopouzdanja… Vreme je bezbržino, ženstveno leto u Melem bojama.

Foto: Instagram @melem_skincare / PR

Učitati još
Zatvori