Makeup by Mario konačno i kod nas
Makeup by Mario konačno i kod nas

Makeup by Mario konačno i kod nas

Makeup entuzijasti – ovo je vest za vas! Dolazak luksuznih brendova, pogotovo kada je reč o kozmetici ili makeup proizvodima, oduvek je izazivao oduševljenje među ljubiteljima ovih rubrika, a upravo smo saznali da je Makeup by Mario konačno stigao i kod nas. Mario Dedivanović jedan je od uticajnijih celebrity šminkera, a njegova najpoznatija klijentkinja bila je niko drugo do Kim Kardashian. Njihova saradnja datira još iz perioda snimanja naslovnice za Social Life Magazine 2008. godine, a upravo to je bila prekretnica u njegovoj karijeri koja ga je lansirala na sam vrh beauty industrije.

Makeup by Mario

Mario Dedivanović je ubrzo nakon šutinga za Social Life Magazine postao lični šminker najpopularnije sestre iz Kar-Jen klana, te se iz Njujorka preselio u Los Anđeles kako bi svakodnevno bio deo glam tima sada već kultnog rijalitija Keeping Up With Kardashians. Njegovi no makeup makeup look-ovi postali su prepoznatljiv izgled Kim Kardashian koji se održao do danas, a svetsku popularnost je stekao nakon što je na njenom YouTube kanalu objavio step by step turorijal u kojem je prikazao kako izgleda proces šminkanja. Sopstvenu liniju šminke Mario Dedivanović lansirao je pre tri godine, a rad na realizaciji započeo je još 2017. Makeup by Mario proizvodi sinonim su za kvalitet i jednostavnost korišćenja. Stoga, ukoliko niste vešti u šminkanju i još uvek niste imali priliku da budete deo njegovog MasterClass-a, ovi proizvodi će vam umnogome olakšati svakodnevnu makeup rutinu.

I spy with my little eye…

Makeup by Mario proizvodi stigli su u Sephora radnje. Na rafovima smo pronašli SurrealSkin pudere koji su gotovo instant postali hit, Master Mattes palete senki, MoistureGlow Plumping Lip serumi, kao i MasterSecret hajlajter i SoftSculpt stik za konturisanje.

Foto: Instagram (@makeupbymario)

Učitati još
Zatvori