Keune održao prvo predstavljanje u Beogradu: Bili smo na licu mesta i donosimo detalje
Keune održao prvo predstavljanje u Beogradu: Bili smo na licu mesta i donosimo detalje

Keune održao prvo predstavljanje u Beogradu: Bili smo na licu mesta i donosimo detalje

Nakon što smo saznali sve o novim revolucionarnim proizvodima brenda Keune, imali smo priliku da prisustvujemo i prvom Keune Haircomestics predstavljanju u Beogradu. Naime, svetski kozmetički div Keune Haircosmetics u Kopernikus 610 event centru održao je predstavljanje svoje nove vizije u Srbiji. Ovaj prvi Keune događaj u Srbiji samo je početak nove priče u kojoj srpskom tržištu obećavaju najkvalitetnije proizvode, lojalnost, edukacije i poslovno partnerstvo. U nastavku donosimo detalje.

Prilika da se uči od najboljih profesionalaca sa ovih prostora

Na ovom ekskluzivnom događaju, posetiocu su imali priliku da uče od najboljih na našim prostorima. Global Keune Ambasador Boris Obreški i Keune Adriatic Ambasador Stevo Pavlovič podelili su svoje znanje o tehnikama bojenja, posvetljivanja, šišanja i stilizovanja kose i kako upotrebom Keune proizvoda dobiti najkvalitetniji rezultat uz negu koja je na prvom mestu.

Preuzimanje kontrole globalnog sedišta i upravljanje tržištem omogućava regulaciju nad brendom i uvođenje globalnih poslovnih praksi Keune Haircosmetics-a čiji će profesionalni proizvodi od sada moći da se kupe samo u frizerskim salonima što korisnicima omogućava sigurnost u ispravnost proizvoda, profesionalno savetovanje, personalizovanu negu, pristup ekskluzivnim proizvodima i osiguranje najbolje moguće nege za kosu.

Izuzetno smo uzbuđeni zbog proširenja na tržište Srbije. Keune već dugo ceni potencijal ovog dinamičnog tržišta i smatramo da naša visokokvalitetna linija proizvoda za negu kose može pružiti izvanredne prednosti korisnicima u Srbiji. Radujemo se što ćemo uspostaviti dublje veze s lokalnom zajednicom, frizerskim salonima i krajnjim potrošačima i pružiti našu stručnost i inovativne proizvode kako bismo zajedno postigli sjajne rezultate na tržištu, izjavio je Matevž Firšt, Direktor Keune Adriatic Grupe.

Povezivanje globalnog brenda Keune Haircosmetics sa srpskim tržištem omogućava razvoj tržišta u novim pravcima i postavljanje baze za povezivanje sa drugim svetskim brendovima.

Keune Haircosmetics proizvode možete potražiti u Keune frizerskim salonima i na webshopu.

Keune Haircosmetics
Keune Haircosmetics
Keune Haircosmetics

O kompaniji Keune

Keune Haircosmetics je brend u porodičnom vlasništvu namenjen profesionalnoj nezi kose i dostupan je u 80 zemalja. Kompaniju je 1922. godine osnovao mladi holandski lekar Jan Keune koji je svoje prve proizvode pakovao u svojoj apoteci u Amsterdamu. Svi Keune proizvodi razvijaju se i proizvode s pažnjom, ljubavlju i strašću u sedištu kompanije Keune u holandskom Soestu. Keune proizvodi za negu kose dostupni su u Keune odabranim frizerskim salonima, u Keune Hair Pointu, kao i na Keune webshopu.

Keune Haircosmetics

Foto: Keune promo

Učitati još
Zatvori