Kérastase ima novu Premiére liniju koja predstavlja moćnu sinergiju različitih sastojaka
Kérastase ima novu Premiére liniju koja predstavlja moćnu sinergiju različitih sastojaka

Kérastase ima novu Premiére liniju koja predstavlja moćnu sinergiju različitih sastojaka

Odavno je poznata mantra da je upravo kosa simbol ženstvenosti i senzualnosti, te da nam ona pruža mogućnost ispoljavanje unutrašnje snage. Shodno tome, vodeći se istom mišlju jedan od najuticajnijih globalnih profesionalnih brendova za negu kose Kérastase lanirao je novu Premiére liniju koja predstavlja moćnu sinergiju različitih sastojaka. Tim povodom u Beogradu je održan događaj koji je sjedinio negu, nauku i luksuz, a saznali smo da sa Premiére linijom dolazi i rutina od čak šest jednostavnih koraka.

Sa lansiranjem nove linije, moto brenda Odvaži se, negu prepusti nama nikada nije bio istinitiji, a baš sada je pravi trenutak da probudimo unutrašnju snagu i osetimo lepotu koja leži u nama.

@emrata

Moćna sinergija sastojaka 

Da li ste znali da je voda dobra za naše telo, ali ne toliko dobra za kosu? Visok sadržaj kalcijuma u vodi koju koristimo za kupanje i pranje kose može dovesti do trajnog oštećenja, a što pokazuje najnovije istraživanje da je 85 odsto žena u našem regionu zabrinuto zbog oštećenja kose, dok 90 odsto njih traži rešenje protiv oštećenja kose. Osluškujući klijente, Kérastase je kreirao Premiére liniju čiji sastojci predstavljaju sinergiju limunske kiseline koja se bori protiv viška kalcijuma, kao i obnavljajućeg glicina, koji zajedno čine 8 odsto čistih aktivnih sastojaka koji uklanjaju spoljašnja i površinska oštećenja, vraćajući kosi 99 odsto snage.

Premiére je nova linija brenda Kérastase
@kerastase_official
@kerastase_official

STEP BY STEP

  • Predtretman

Predtretman za uklanjanje viška kalcijuma pre šamponiranja za sve tipove oštećene kose pomaže kod smanjenja trajnih oštećenja. Prodire duboko u vlakna kose i pomaže u sprečavanju nakupljanja kalcijuma. Povezuje prekinute veze između keratinskih lanaca. Kosa je snažnija, blistavija i zdravija.

  • Kupka

Obnavljajuća kupka za uklanjanje viška kalcijuma sadrži formulu bez sulfata za nežno čišćenje vlasišta i kose, pomaže u otklanjanju viška kalcijuma kao i u neutralisanju lomljenja i oštećenja.

  • Nega za tanku dlaku

Regenerator, namenjen za tanku dlaku, trenutačno vraća vlagu i fluidnost i neutralizuje krutost kose. Kosa je jača, otporna na oštećenja, sjajnija i nežnija.

Premiére je nova linija brenda Kérastase
@kerastase_official
  • Maska za deblju do srednju dlaku

Obnavljajuća maska protiv pucanja kose za deblju do srednju dlaku popravlja i obnavlja unutrašnju snagu kose, podstiče oporavak nakon tretiranja i štiti kosu od lomljenja. Za jaku i blistavu kosu zdravog izgleda.

  • Serum za termičku zaštitu

 Obnavljajući serum za zaštitu kose od toplotnog uređaja namenjen za sve tipove kose. Ovaj proizvod odbija vlagu, dubinski neguje i sprečava kovrdžanje. Ispunjava površinu vlakana materijom kako bi stvorio mekšu i glatku kosu. Štiti od oštećenja i toplote do 230°C*.

  • Ulje za stajling

Intenzivno obnavljajuće ulje za sjaj kose namenjeno gušćoj kosi, neutrališe upornu isušenost uzrokovanu oštećenjem, a njegovo dejstvo sprečava ispucalost krajeva.

@kerastase_official

Foto: Instagram (@kerastase_official)

Učitati još
Zatvori