K18 proizvodi za kosu su viralni na društvenim mrežama, a evo gde ih možete pronaći kod nas
K18 proizvodi za kosu su viralni na društvenim mrežama, a evo gde ih možete pronaći kod nas

K18 proizvodi za kosu su viralni na društvenim mrežama, a evo gde ih možete pronaći kod nas

Kako TikTok očigledno počinje da diktira način na koji organizujemo svoje vreme, a pogotovo načine na koje brinemo o sebi, može se reći da ćemo proizvode koji se ispostave viralnim pre staviti na svoju listu želja. Tako smo otkrili tretman za usta koji donosi efekat lip filler-a, najprodavaniju Kiehl’s kremu za negu okoloočne regije, kao i boyfriend blush trend. Međutim, da nam nije društvenih mreža ne bismo ni znali šta radimo pogrešno. A, sa druge strane ne bismo znali ni koji se preparati nalaze na vrhu lestvice najpoželjnijih.  Takođe, niste mogli, a da se ne susretnete sa viralnim K18 prozivodima za kosu. Oni (prema rečima korisnika) hrane i neguju čak i najoštećeniju kosu. K18 proizvodi za kosu u kratkom roku postali su veoma popularni širom sveta, a od skoro ih možete pronaći i kod nas, u DM radnjama.

K18: Viralni proizvodi za kosu dostupni i kod nas


Ovi proizvodi našli su se na vrhu liste najpoželjnijih, a nezaobilazni su ukoliko hoćete da imate ultimativni good hair day.

Za početak, izdvojili smo K18 masku za obnovu kose. Svojom jedinstvenom formulom na bazi molekularnih peptida vraća oštećenu kosu u prvobitno, mladoliko stanje. Zatim, K18 PEPTIDE PREP šampon pružia efikasno čišćenje kose i kože glave. Formulacija sa K18 peptidima i aktivnim supstancama biljnog porekla nežno čisti, a da pri tom ne isušuje kožu glave. K18 molekularno ulje za obnovu kose je ulje koje se bori protiv neposlušne kose na dva nivoa: za dugoročnu prevenciju i trenutnu kontrolu. K18 PEPTIDE PREP detox šampon se takođe ispostavio kao ultimativni izbor, a sa njim i zaštitni balzam za kosu.

Ovi proizvodi se, kao i većina drugih, moraju koristiti određeni vremenski period kako biste videli potpune rezultate. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, K18 odnosi pobedu kada je u pitanju nega kose. Bilo da je u pitanju blanš ili farbana kosa, nakon samo nekoliko korišćenja kosa je svilenkasta i glatka.

Učitati još
Zatvori