Jennifer Garner ima novu boju kose koja pretenduje da postane trend
Jennifer Garner ima novu boju kose koja pretenduje da postane trend

Jennifer Garner ima novu boju kose koja
pretenduje da postane trend

Promene na kosi ne moraju biti drastične da bi bile vidljive. To zna i slavna glumica Jennifer Garner, koja je odlučila da malo ali vidljivo promeni boju kose. Ona je i dalje brineta, ali je kosu prošarala sa nekoliko svetlijih pramenova koji su kosi dali toplinu i malo ublažili njenu intezivnu prirodnu braon boju. Oni se spuštaju od korena njene kose prema vrhovima, i izgledaju jako prirodno, kao da joj je kosa posvetlela na suncu.

Stroge frizure i neprirodne nijanse ove zime pašće u drugi plan. Ako planirate promenu frizure, jednostavno se vodite time. Tražite nešto što je prirodno, a što će svejedno osvežiti vaš izgled.

Ovakvi pramenovi, koje je nedavno isfurala Jennifer Garner, daće dimenziju vašoj kosi. Tako vaša boja neće biti jednodimenzionalna, već će oživeti i dobiti na dubini. Uz to, takvi pramenovi odlično izgledaju i na ravnoj i na kovrdžavoj kosi. Ako često stilizujete kosu i nosite talase, uz pramenove će vaša kosa izgledati bujnije i punije.

Osim što se pojavila sa novim pramenovima, Jannifer Garner je kosu i skratila. Sada ima dugi bob koji je izuzetno lako stilizovati. Boja koju je Jennifer odabrala  u frizerskim krugovima zvanično se zove „bronde“, što je kombinacija riječi „brunette“ i „blonde“.

Jennifer Garner, Profimedia
Jennifer Garner

Upravo ta nijansa ove zime savršena je za brinete, pogotovo za one koje žele neku promenu, a ne žele postati plavuše. Zapravo, savršena je za sve koji žele promenu koja nije previše drastična.

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

FOTO: Profimedia, Instagram (@hairbyadir, @virtuelabs)

Učitati još
Zatvori