Harry Styles i njegov beauty brend Pleasing predstavljaju novu liniju proizvoda
Harry Styles i njegov beauty brend Pleasing predstavljaju novu liniju proizvoda

Harry Styles i njegov beauty brend Pleasing
predstavljaju novu liniju proizvoda

Kada je Harry Styles pre godinu dana zakoračio u beauty vode, mnogi su se pitali da li je to samo trenutni hir. Pleasingbeauty brend poznatog pevača i glumca Harry Styles-a, svoju liniju započeo je lakovima za nokte i bazičnim skincare proizvodima.

Tačnije, prva Pleasing kolekcija pod nazivom Perfect Pearl sastojala se od četiri laka za nokte, The Pleasing Pen seruma za područje oko očiju i negu usana, kao i The Pearlescent Illuminating seruma. Nakon ove linije, svedočili smo psihodeličnoj Shroom Bloom kolekciji koja je osvojila sve fanove pevača. Sada je stigla i treća kolekcija, i to u saradnji sa pariškim modnim dizajnerom Marcom Ribeirom.

Pleasing brend donosi novitete idealne za jesen

Ovog puta, Harry Styles udružio je snage sa pariškim dizajnerom i kreirao sjajnu novu liniju beauty proizvoda. Tačnije, osim sada već poznatih lakova za nokte, u liniji možemo pronaći sjaj za usne koji dolazi u prozirnoj varijanti, ali i u jesenjim bojama kao što su tamno ružičasta i ljubičasta.

Takođe, brend nam nudi i pigmente u jarkim bojama. Naime, pigmenti nisu namenjeni za korišćenje kao klasične senke, ali su idealni za neke kreativne i zabavne look-ove (Halloween, anybody?). Osim puderastih pigmenata, u kolekciji možemo pronaći i kremaste pigmente. Oni su namenjeni za usne, obraze, kao i celo telo. Osim beauty proizvoda, kolekciju upotpunjuju i odevni komadi poput ružičaste dukserice.

Cela kolekcija nas je oduševila, a naše odabrane proizvode donosimo u nastavku. Vi ako želite, celu kolekciju možete pronaći  na Pleasing oficijalnom sajtu.

Pleasing
Pleasing
Pleasing
Pleasing

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

Foto: Pleasing.com

Učitati još
Zatvori