Najlepši Insta manikir koji vam može poslužiti kao inspiracija ove sezone

Najlepši Insta manikir koji vam može
poslužiti kao inspiracija ove sezone

Na Instagramu pratimo mnoge nail artista koji kreiraju manikire s biserima, prugama, swirled, tortoise i brojne druge nail art poslastice. Budući da smo velike obožavateke beauty i modnih trendova, manikure nam predstavljaju savršeni spoj. Upravo zato svakodnevno screenshotamo sve ono što nam se svidi na Instagramu. Tako možemo čuvati te fotke za one dane kad nam ponestane inspiracije. Svaki put kada poželimo nešto lepo, drugačije ili trendi, samo se zaputimo u jedan od naših omiljenih salona za nokte, pokažemo jednu od fotografija koju smo pospremile i samo se opustimo dok nam stručnjaci kreiraju našu sledeć manikir. Jedan od profila koji nam se oduvek nalazi u top tri omiljena, kreirala je Hang Nguyen.

Hang Nguyen izrađuje manikr koje vole i slavne dame poput Kate Hudson

Uz Iram Shelton, Betinu Goldstein i Andréu, jedan od profila koji nam služi kao inspiracija je @thehangedit. Na ovom profilu u svakom trenutku možete naći nešto zanimljivo jer svaka od njenih manikira privlači pažnju. Njen manikir su sve samo ne dosadne i uvek dolaze s faktorom iznenađenja. Uz to, ova nail artistica voli otkačen i malo drugačiji nakit s kojim uvek poprati svoj veseli manikir. Iza profila stoji Hang Nguyen koja je zahvaljujući svojim maštovitim manikiru prikupila čak 238 hiljada followera.

Ona nije samo stručnjak za manikir nego i umjtnica pa njen rad često premošćuje jaz između nail arta i umetnosti, zahvaljujući preciznim detaljima, oštrim linijama i maštovitim dizajnima. Tokom posljednjih šest godina, koliko ima svoj @thehangedit Instagram profil, postala je majka troje dece, predstavljena je u brojnim publikacijama kao što su Allure i Vogue Italia, radila je sa slavnim osobama poput Kate Hudson i Maddie Ziegler i kreirala i neke vlastite proizvode za manikir. U nastavku možete ući u Nguyenin svet i naći neke od najlepših manikira s njenog profila.

Učitati još
Zatvori