Night care: Pronašli smo eliksir koji transformiše kosu dok spavate i dugotrajno je obnavlja
Night care: Pronašli smo eliksir koji transformiše kosu dok spavate i dugotrajno je obnavlja

Night care: Pronašli smo eliksir koji transformiše kosu dok spavate i dugotrajno je obnavlja

Journal beauty tim je u stalnoj potrazi za inovacijama na polju nege. Bilo da je reč o sveukupnoj dnevnoj ili noćnoj nezi, uvek težimo da isprobamo i saznamo sve o novitetima koje donosi beauty&care industrija. Ovog puta, naš fokus je na negovanoj i zdravoj kosi, te inovativnom eliksiru koji dolazi od brenda Schwarzkopf. Novi Gliss Night Elixir sa revolucionarnim HAPTIQ sistemom transformiše kosu dok spavate i dugotrajno je obnavlja. Inovativna formula koristi vreme tokom noći da prodre duboko u unutrašnji sloj kose. Tada stvara nove mikro-veze za obnovu oštećenih veza, dok njen opuštajući miris može da podstakne dobar san. U nastavku, donosimo sve detalje.

Revolucionarni HAPTIQ sistem

HAPTIQ je revolucionarni, prvi na tržištu, integrisani modularni sistem za obnovu sa novom generacijom vezivanja oštećenih veza unutar vlasi kose. Razvijen je na osnovu molekularne nauke o kosi – za rezultate predivne kose koje možete osetiti. Ovaj sistem stvara nove mikro-veze, čineći unutrašnju strukturu kose snažnijom, kako sa trenutnim, tako i sa dugoročnim efektima.

Formula se proaktivno bori protiv oštećenja kose sprečavajući gubitak prirodnog keratina i dugotrajno ga čuva. Istovremeno povećava elastičnost vlasi kose. Posle samo jedne noći može se primetiti do 90% manje ispucalih krajeva i do 93% manje lomljenja kose (u poređenju sa netretiranom kosom), a dlaka je snažnija i otpornija.

Dubinska regeneracija kose tokom noći

Gliss Night Elixir se koristi preko noći, kada naše telo i um, baš kao i naša kosa, imaju vremena da se odmore. Kada ga koristite noću, eliksir dobija vreme da dubinski regeneriše kosu bez uticaja spoljašnjih faktora kao što je UV zračenje ili drugi uticaji iz okoline. Zahvaljujući svojoj laganoj formuli, koja duboko prodire u unutrašnji sloj vlasi kose i bori se protiv gubitka proteina, serum omogućava kosi da izgradi nove unutrašnje mikro-veze. Rezultat je dugotrajno obnovljena struktura kose – za lepotu sna koju možete videti i osetiti.

Tretman je dostupan u tri različite varijante koje rešavaju individualne potrebe kose i obnavljaju kosu preko noći za predivnu kosu ujutru.

How to: Gliss Night Elixir noćni ritual

Rituali nam pomažu da se opustimo i oslobodimo stresa, uvrstavajući brigu o sebi u svakodnevnu rutinu. Sa novim i inovativnim Gliss Night Elixirima, Gliss vam nudi priliku da noćni ritual nege kose uvrstite kao deo vaše svakodnevne rutine odlaska na spavanje. Odvojite vreme da se opustite uveče i nežno nanesite dve do četiri pumpice Gliss Night Elixira po vašem izboru na vlažnu ili suvu kosu pre spavanja. Njegov predivan izbalansirani miris sa opuštajućim svojstvima ima note lavande, mandarine i kedrovine. Zahvaljujući svojoj laganoj formuli nema osećaja lepljivosti i ne ostavlja tragove na jastuku – čineći ovaj serum bez ispiranja savršenim saputnikom za vašu redovnu noćnu rutinu. A ukrasna tamnoplava staklena bočica Gliss Night Elixira lako može da nađe svoje mesto na vašem noćnom stočiću.

Probudite se sa predivnom i obnovljenom kosom – pročešljajte je i započnite dan uz Gliss!

Učitati još
Zatvori