Koji beauty proizvod trenduje u svetu? Evian face spray za hidrataciju kože
Koji beauty proizvod trenduje u svetu? Evian face spray za hidrataciju kože

Koji beauty proizvod trenduje u svetu? Evian
face spray za hidrataciju kože

Sigurno ste do sada u okviru svoje beauty rutine probali korišćenje termalne vode u spreju, mahom francuskih apotekarskih brendova.

Najluksuzniji svetski distributer pijaće vode Evian u svojoj ponudi ima i sprejeve za lice, najpre bazični model a sada i nova tri od kojih svaki ima drugačiju namenu.

Direktno sa francuskih Alpa u super estetičnom pakovanju stiže Evian face spray i želimo da ga probamo asap!

Evian, but for skin

Hidratacija je korak koji postoji u svačijoj rutini, bez obzira na tip kože ili ostatak proizvoda koje koristite. Globalno poznati brend Evian prvenstveno se fokusirao na baznu formulu jednog multi purpose spreja za lice, da bi nam nedavno predstavio čak tri nova – i svaki od njih pruža drugačiji efekat.

Na tržište su stigle tri nove verzije: Protect, Calm i Glow.

#1 Evian protect je za kožu koja reaguje na stres i nepovoljne eksterne uslove kao što je, na primer, velika stopa zagađenosti vazduha. Ovaj proizvod sadrži organske biljne sastojke koji pružaju koži protekciju od svih nepovoljnih uslova, i može se nanositi više puta na dan.

#2 Evian Calm kreirana je i za najosetljiviju kožu, a pogodna je za korišćenje nakon intezivnih tretmana lica, kao i predugog izlaganja sunca (što vam svakako NE preporučujemo). Aloe vera umiruje kožu, dok sastojak jasmina smanjuje nelagodnosti koje sa sobom nosi sindrom preosetljive kože.

#3 Evian glow pruža koži sjaj i svež izgled, pa je poželjno da se koristi pre samog šminkanja. Ekstraktom lista belog čaja postiže se željeni fresh face efekat, izgledate odmorno a šminka na licu lepše legne i traje duže.

Evian means – quality

Naravno da su svi poželeli da testiraju proizvod zbog zvučnog imena, a čitajući komentare korisnika dolazimo do zaključka da se radi o zaista kvalitetnim proizvodima.

Većina njih proizvod koristi više puta u toku dana, a neki čak pre i nakon što završe svoju make up rutinu. Neke korisnice ga čak koriste nakon svakog koraka u skincare rutini, kako bi se svaki proizvod pojedinačno što bolje vezao za kožu.

Učitati još
Zatvori