Glikolna kiselina je novi “it” sastojak koji kosi vraća sjaj i glatkoću
Glikolna kiselina je novi “it” sastojak koji kosi vraća sjaj i glatkoću

Glikolna kiselina je novi “it” sastojak
koji kosi vraća sjaj i glatkoću

Sjaj kose je druga po redu tema o kojoj se na internetu priča i piše kada je u pitanju nega kose (1). Pa tako, #Hairgloss predstavlja pravu revoluciju na društvenim mrežama, uz rast od +990% na mreži TikTok među ženama koje su u potrazi za savršenim rešenjem za sjaj svoje kose (2). Ako ste se ikada i vi zapitali kako da transformišete svoju kosu i učinite je blistavom i sjajnom, kompanija L’Oréal ima odgovor.

Inovativna formula za izrazito sjajnu kosu

Dakle, ako ste u potrazi za proizvodima za kosu koji mogu pospešiti njen sjaj, predstavljamo vam novi Glycolic Gloss – prvu liniju za beživotnu kosu bez sjaja brenda Elseve koja pruža intenzivnu glatkoću i dugotrajni sjaj. Formula obogaćena glikolnom kiselinom zaglađuje vlasi i zatvara otvorene kutikule i istovremeno vraća kosi njen sjaj. Kosa je trenutno mekša i sjajnija. Elseve Glycolic Gloss obezbeđuje dugotrajnu blistavu transformaciju kose koja traje čak i do 10 šamponiranja (3).

Nauka iza sjajne kose

Sjaj je neizostavni deo kose zdravog izgleda. Kada je kosa oštećena, kutikula dlake se podiže i nepravilno je raspoređena. Površina vlasi postaje gruba i porozna, sa ograničenom sposobnošću da reflektuje svetlost. Kao ishod svega toga, kosa dobija sumoran, beživotan izgled. Nasuprot tome, kosa zdravog izlgeda ima glatku površinu sa besprekorno zaglađenom kutikulom koje reflektuju svetlost i kosi daju blistav sjaj.

Elseve Glycolic Gloss – dugotrajna blistava transformacija

Vratite svojoj kosi sjaj kakav zaslužuje, koristeći novu rutinu u tri koraka linije proizvoda Elseve Glycolic Gloss kompanije L’Oréal:

1. Šampon sa 2% [kompleksa za sjaj]
2. Balzam sa 11% [kompleksa za sjaj]
3. 5-minutni tretman laminacije sa 17% [kompleksa za sjaj]

Inovativna Glycolic Gloss rutina trenutno zaglađuje površinu vlasi kako bi se kosi povratio dugotrajni sjaj. Prikladna za sve tipove kose, trenutno transformiše kosu sumornog izgleda bez sjaja.

Efekat dvostrukog sjaja potpomognut glikolnom kiselinom

Prvi put, brend Elseve kompanije L’Oréal koristi glikolnu kiselinu za negu kose – sastojak koji je već dugo u upotrebi kada je u pitanju nega kože radi postizanje glatkoće i sjaja. Sada dokazano i za vašu kosu, kombinacija Glycolic Gloss šampona i balzama sa glikolnom kiselinom, pruža efekat dvostrukog sjaja (4).U okviru ove linije proizvoda, L’Oréal Paris predstavlja i inovativni, novi porizvod: Elseve Glycolic Gloss 5-minutni tretman laminacije. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj pH vrednosti, formula ovog proizvoda prodire u vlas i pruza potrebnu negu sa ciljem da zagladi i ujednači kutikulu. Ovaj transformacioni tretman je najkoncentrovaniji proizvod iz ove linije i u kombiinaciji sa šamponom i balzamom pruža vašoj kosi dugotrajni sjaj čak i do 10 šamponiranja (5).

Sjajni rezultati – potvrđeno od strane potrošača

Isproban i proveren od strane onih koji su u potrazi za intenzivnim sjajem, Elseve Glycolic Gloss pruža dugotrajnu blistavu transformaciju. U potrošačkom testu gde 85% žena navodi da zbog Elseve Glycolic Gloss njihova kosa deluje zdravije , 78% žena navodi da njihova kosa nikad nije delovala sjajnije, a 83% žena navodi da ima intenzivno glatku kosu nakon upotrebe (6).

Tri koraka do sjajne kose

Upotrebom kompletne linije Elseve Glycolic Gloss transformušite svoju kosu uz dugotrajan sjaj koji traje i do 10 šamponiranja.

1 korak – šampon

Očistite svoju kosu i pružite joj potrebnu negu upotrebom Elseve Glycolic Gloss šampona. Obogaćen sa 2% [kompleksa za sjaj] sa glikolnom kiselinom. Pogodan je za svakodnevno korišćenje.

2. korak – balzam

Pospešite glatkoću vaše kose upotrebom Elseve Glycolic Gloss balzama. Sadrži 11% [kompleksa za sjaj] sa glikolnom kiselinom. Intenzivno zaglađuje površinu vlasi, nanesite na mokru kosu i ostavite da deluje tri minuta. Nakon toga isperite. 

3. korak – 5-minutni tretman laminacije 

Kao završni korak, upotrebite Elseve Glycolic Gloss 5-minutni tretman laminacije. Prvi proizvod za negu kose od brenda Elseve, prožet glikolnom kiselinom. Predstavlja najkoncentrovaniji proizvod ove linije i sadrži čak 17% [kompleksa za sjaj] sa glikolnom kiselinom. Ovu teksturu u vidu maske, nakon balzama, nanesite na svoju kosu ostavite da deluje 5 minuta, a zatim isperite.

Elseve Glycolic Gloss
Elseve Glycolic Gloss

„Blistavi sjaj je neizostavni deo kose zdravog izgleda. Kompanija L’Oréal posvetila je 5 godina razvoju linije nove generacije za postizanje sjaja kose. Inspirisana profesionalnim tretmanima laminacije, inovativna Glycolic Gloss formula vraća sposobnost vašoj kosi da reflektuje svetlost. Naša nova rutina Glycolic Gloss, formulisana sa progresivnim koncentracijama glikolne kiseline, omogućava zaglađivanje kutikule kose i njeno slaganje. Poboljšava njena optička svojstva kako bi se svetlost reflektovala pod uglom od 360°. Sasvim jednostavna za korišćenje, linija proizvoda Glycolic Gloss predstavlja prvu liniju laminacije od brenda Elseve za sve tipove kose.”

Elizabet Buhadana, L’Oréal Paris globalni direktor za naučna istraživanja

1Izvor: Haircare Social Topic Scan, 2021, UK.
2 Izvor: Social listening Dynvibe US, 2022 vs 2021.
3 Instrumentalni test nakon korišćenja šampona + balzama + tretmana sa ispiranjem.
4Instrumentalni test nakon korišćenja šampona + regeneratora + tretmana sa ispiranjem.
5 Instrumentalni test šampon + balzam.
6 Potrošački test na 86 žena nakon 10-dnevne primene šampona i balzama.

 

Foto: Instagram martynaszalacka, Promo

Učitati još
Zatvori