Braon je IT boja laka za oktobar
Braon je IT boja laka za oktobar

Braon je IT boja laka za oktobar

Jesenje vreme znači jesenji manikir. Zagasite boje i tamnije nijanse su nešto što prirodno stavljamo na nokte čim zahladni, a veseli tonovi ostaju da čekaju ponovne visoke temperature.

Posegnuli smo za laganim puloverima i jaknama koji će nas grejati ove jeseni, a omiljene sandale zamenili smo najdražim parom patika. U svakoj novoj sezoni svedočimo ‘it’ boji koja će dominirati modnim i beauty svetom, a ove jeseni naše srce i ormar okupirala je braon. Samim tim, želimo je i na našim noktima.

‘It’ boja laka za oktobar podseća na nijanse kestena

Braon boju nosićemo u našim svakodnevnim modnim kombinacijama, ali ćemo je uvrstiti i u našu beauty rutinu. Braon senke ističu se kao idealne za jesen, a nokte ćemo ove sezone obojiti u divnu toplo braon boju.

Topla braon boja koja podseća na kesten IT je boja laka za nokte ovog oktobra.

Ako niste all natural tip osobe, i leti nosite jarke a ne neutralne boje na noktima, dobro će vam doći ova promena. Ako ste pak tip koji cele godine nosi neutralne bež i zemljane tonove, onda će se zapravo ovaj trend prilagoditi vama.

Jedno je sigurno, ako se i dalje dvoumite koju sledeću boju da odaberete kad krenete na manikir, mi vam predlažemo braon. Sastavili smo popis lakova za nokte koji dolaze u ovim nijansama, da vam skratimo potragu. Ovaj kolorit na noktima izgleda elegantno, a slagaće se uz svaku odevnu kombinaciju.

Trend alert*

Postoji mogućnost da toliko zavolite ovu boju laka, da ćete odlučiti da je nosite celu jesen i zimu. U nastavku donosimo lakove u toplim braon nijansama:

Najbolji lakovi u predivnoj toploj braon boji

Essie
Essie
O.P.I
Nails Inc
China Glaze

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

Foto: Instagram, Beauty Bay, Nail Polish Direct

Učitati još
Zatvori