Beauty noviteti za januar: Kylie Cosmetics ima svoj prvi puder a Glossier kremu za predeo oko očiju
Beauty noviteti za januar: Kylie Cosmetics ima svoj prvi puder a Glossier kremu za predeo oko očiju

Beauty noviteti za januar: Kylie Cosmetics ima svoj prvi puder a Glossier kremu za predeo oko očiju

Beauty industrija je poslednjih godina postala jako kompetitivna i veoma je teško održati inicijalni hajp koji proizvodi imaju nakon samog lansiranja. Čak i celebrity owned brendovi nekada imaju problem sa prodajom, te timovi koji rade za njih uvek pronalaze način kako da reinventuju brend biranjem novih ambasadora, rebrandingom pakovanja ili, na kraju, lansiranjem potpuno nove palete proizvoda.

Tako je brend Kylie Cosmetics predstavio prvu liniju tečnih pudera za lice, a Glossier je u svoju ponudu uneo još jedan esencijalan proizvod za negu – kremu za predeo oko očiju.

KYLIE COSMETICS / Powder Plush Longwear Foundation

Iz Kylie Cosmetics kuhinje stiže nam podloga koja hidrira i neguje kožu, postojana je 12 sati i pruža airbrushed završnicu bez vidljivog efekta nošenja teške formulacije na licu. Naglasak ide na medium coverage sa mogućnošću da uz više proizvoda možete dobiti jaču pokrivnu moć.

Kylie Cosmetics u beauty industriji je isto što i Skims u lingerie svetu – a sestre Kardashian/Jenner uposlile su vrhunske stručnjake koji za cilj imaju da naprave najbolji mogući proizvod bez obzira na sam teren delovanja.

U ponudi će se naći čak 40 potencijalnih nijansi pudera, te se na ovaj način prati ono što je Rihanna davno uradila kroz Fenty Skin – dala maksimum opcija i nijansi kako bi korisnik sa bilo kojom nijansom tena mogao da nađe svoju opciju. To je tada bio gamechanger move, a danas to postaje standard.

Zvaničan launch proizvoda zakazan je za danas, 17. januar.

GLOSSIER / Full Orbit Eye Cream

Jedan od naših omiljenih (i još uvek pristupačnih) brendova lansirao je kremu za predeo oko očiju. Ovaj proizvod komunicira se za jutro posle lošeg sna ili provoda, a njegova uloga je da instant hidrira predeo oko očiju i pruži vam lažno naspavani look. Kroz duže korišćenje smanjuje vidljive bore i tamne kolutove oko očiju a od sastojaka sadrži: Hijaluronsku kiselinu (of course), Niacinamid, raznovrsne alge kao i ekstrakte belog cveta (za brightening efekat).

Krema je dostupna u prodaji od 11. januara, a došla je u Glossier asortiman nakon što je mesecima testirana od odabrane grupacije ljudi i na kraju dala ekstremno pozitivan feedback. Add to cart,  please. 

Foto: Instagram / @kyliecosmetics / @glossier

Učitati još
Zatvori