Balmain lansira kozmetičku liniju Balmain Beauty na jesen 2024. godine
Balmain lansira kozmetičku liniju Balmain Beauty na jesen 2024. godine

Balmain lansira kozmetičku liniju Balmain
Beauty na jesen 2024. godine

U dogovoru sa Estée Lauder, francuska luksuzna modna kuća Balmain lansiraće sopstvenu beauty liniju pod nazivom Balmain Beauty. Kozmetička kompanija Estée Lauder licenciraće prodor modne kuće u kozmetiku, mirise i negu kože pod vođstvom kreativnog direktora Oliviera Rousteinga i Lauder izvršnog direktora Guillaumea Jesela.

Razvijanje plana o ovoj saradnji trajalo je godinama, da bi nam hibridi nege kože i šminke, kao i mirisi, stigli na jesen 2024. godine.

Balmain Beauty

S obzirom da se modna kuća etablirala kao jedna od najuglednijih modnih marki u svetu, nije iznenađujuće što se kreativni direktor Olivier Rousteing namerio da uplovi u beauty vode.

Rousteing je na svojoj Instagram objavi koja je zvanično najavila lansiranje Balmain Beauty linije, objasnio odluku da njihov prodor u industriju lepote bude upravo u saradnji sa luksuznim kozmetičkim brendom Estée Lauder.

„Nije bilo šanse da se proširimo na lepotu, a da ne budemo sigurni da smo pronašli partnera koji razume i deli naše gledište. Od samog početka, tim Estée Lauder Companies je jasno stavio do znanja da podržava Balmain-ovu prepoznatljivu viziju, kao i naš cilj da narušimo globalnu paradigmu luksuzne lepote„.

Francuska luksuzna kuća ima u planu da predstavi kolekciju inovativnih kozmetičkih proizvoda, sa fokusom na raznolikost. Cilj saradnje je da se „transformiše svet luksuza i mode kroz izuzetan dizajn, jedinstvenu izradu i nepokolebljivu posvećenost inovacijama“, rekla je Estée Lauder u izjavi.

Konkretni proizvodi koji će biti uključeni u asortiman tek treba da budu objavljeni. Kolekcija je planirana da bude lansirana na jesen 2024. godine, stoga nestrpljivo čekamo više informacija.

Olivier Rousteing

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori