Ana Ivanović uplovila je u beauty vode i izbacila svoju liniju skincare proizvoda
Ana Ivanović uplovila je u beauty vode i izbacila svoju liniju skincare proizvoda

Ana Ivanović uplovila je u beauty vode i izbacila svoju liniju skincare proizvoda

Nekadašnja prva teniserka sveta, Ana Ivanović, izbacila je svoju liniju skincare proizvoda. Brendu je dala  Ana Ivanović Natural Performance, a tvrdi kako su proizvodi prirodni, efektivni i odgovorni prema okolini.

Proizvodi koje je lansirala sadrže najmanje 92% prirodnih sastojaka. Ana tvrdi kako su proizvodi posebno formulisani kako bi se bioaktivne komponente u njima aktivirale i maksimalo iskoristile. Radi se o rutini od četiri koraka koju možete prilagoditi sopstvenim potrebama. Bitna stvar – pakovanja se mogu reciklirati.

Proizvodi koje njena beauty linija nudi su krajnje laki za korišćenje. Postoje 3 seruma, hidratantna krema,  krema za predeo oko očiju i cleansing puder u prahu.

Serumi

Prvi serum je onaj koji kontroliše proizvodnju sebuma, i smanjuje vidljivost pora. Na sajtu piše kako je napravljen od 97,3% prirodnih sastojaka, kao i da nema miris.

Drugi serum je Glow serum, koji sivoj i umornoj koži vraća blistavost i uravnoteženost. On sadrži 95,6% prirodnih sastojaka.

Na kraju iamo i hidratantni serum. On je zadužen da  koži vrati potrebnu hidrataciju, i pruža joj glatak i elastičan izgled. Na sajtu postoje i  tvrdnje da se razlika vidi već nakon prvog korišćenja. Čak 98% sastojaka je prirodnog porekla.

ana ivanović
Pore refining serum
ana ivanović
Glow serum
ana ivanović
Hidratantni serum

Krema za lice

Dnevna krema sa 98% prirodnih sastojaka  kožu ostavlja mekom i hidriranom. Ovaj proizvod stapa se sa kožom i automatski joj pruža maksimalnu hidrataciju u datom momentu. U skladu sa održivom politikom brenda, ne morate svaki put kupovati novo pakovanje. Naime, dostupan je i refill kreme koji možete kupiti zasebno.

ana ivanović
Krema za lice

Krema za predeo oko očiju

Jedan od najbitnijih koraka skincare rutine je nega okoloočnog područja, a to najčešće zaboravljamo. Ako želimo eliminisati podočnjake i pružiti području oko očiju potrebnu hidrataciju, ovakve proizvode ne smemo preskakati. Konkretno, ova krema sadrži 97,7% prirodnih sastojaka i nudi nežnoj koži oko očiju preko potrebnu duboku hidrataciju.

ana ivanović
Okoloočna krema

Cleansing puder u prahu

Ovaj proizvod nešto je drugačiji od ostalih cleanser-a, prvenstveno zbog oblika u kojem dolazi. Praškast je, a na sajtu tvrde kako skida šminku i nečistoće dok istovremeno hidrira. Prilikom korišćenja, ovom proizvodu dodajete malo vode i samim tim se formira pena koja je savršena za nežno čišćenje kože. Ovaj proizvod se pravi od čak 92% prirodnih sastojaka.

ana ivanović
Cleansing prašak

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

FOTO: Ana Ivanović Natural Performance, Instagram (@anaivanovic)

Učitati još
Zatvori