Zvezda Stranger Thingsa drastično je skratila kosu i najavila veliki jesenji trend
Zvezda Stranger Thingsa drastično je skratila kosu i najavila veliki jesenji trend

Zvezda Stranger Thingsa drastično je skratila kosu i najavila veliki jesenji trend

Millie Bobby Brown, glumica koja je glumila Eleven u seriji Stranger Things, do nedavno je imala kosu do struka. Gotovo sve je skratila i sada ima oštri bob koji joj stoji genijalno. Čini nam se i da je ovakvom drastičnom promenom najavila veliki jesenski trend u svetu frizura.

S leta na jesen uvek je vreme za promene. Kosu treba oživeti od sunca i soli, a često tražimo i način kako malo „začiniti“ stvari. S godišnjeg želimo da se vratimo sveži i s novom kul frizurom. Kosu možete ostaviti svetlu, baš kao Millie, ili se možete odlučiti na toplije i tamnije tonove koji su hit u hladnijim danima.

Uz to, bob je frizura s kojom nema mnogo posla. Naime hit su ovakvi ultra uredni i ravni, ali i oni razbarušeni oko kojih se ne treba više potruditi. Stoga, ako vam se ne da previše vremena pre posla posvetiti kosi, bob frizuru uvek možete isfurati na, naizgled, nemaran način. Ona će i dalje izgledati dobro.

Još jedan plus uz sve to je i što će se bob mnogo kraće sušiti nego kosa do struka. Za čas posla ćete imati frizuru, a nećete se previše pretrgnuti zbog nje.

Inače, bobovi raznih dužina hit su već neko vreme. Ovog leta su vladali dugi bob i boyfriend bob koji je bio hit 90-ih, a nosili su ga svi od Brad Pitta do Gwyneth Paltrow. Popularnost ove frizure ne čudi, ona ide uz svaki stil. Ako negujete onaj više ženstveni, dovoljno je da u kosu dodate neki detalj, ako volite edgy stil, gel vam je najbolji prijatelj, ako ste u poslovnom svetu, koja je bolja opcija od strogog boba?

Stoga, ako ste u raspoloženju za promene i želite razbiti monotoniju, zašto ne biste skratili malo (ili mnogo) kose? To je i tako samo kosa, porašće. Bob je, pak, dovoljno raznolika frizura da vam neće tako brzo dosaditi. Uvek mu možete promeniti teksturu ili položaj razdeljka.

Učitati još
Zatvori