Wishlist: Chanel torba sa ogledalcem u obliku teniskog reketa
Wishlist: Chanel torba sa ogledalcem u obliku teniskog reketa

Wishlist: Chanel torba sa ogledalcem u
obliku teniskog reketa

US Open je možda završen, ali Novak Đoković se postarao da teniska euforija potraje još koji dan. Dok rekapituliramo događanja sa proteklog turnira u Njujorku, sumirajući utiske sa i van terena, postaje nam jasno da je tenis ove godine doživeo svoj veliki proboj u tokove pop kulture. U tom je zamahu došao i do sveta mode, pa su mnoge kuće dodatno podstakle opšti entuzijazma za tenisom kroz kolekcije inspirisane belim sportom. Upravo deo takve jedne kolekcije je i torbica koju ovom prilikom dodajemo na listu želja, a koja se pojavila u okviru Chanel Resort 2023 asortimana.

Dostupna u crvenoj boji sa belim detaljima, kao i beloj verziji sa pozlatom i elementima u crnoj, torbica ima prepoznatljive odlike Chanel dizajna. To, ipak, nije razlog zbog kojeg nam je ovaj model privukao pažnju pre nego neki drugi prikazan maja prošle godine u Monte Karlu, gde je Resort 2023 revija održana. Ovaj primerak, naime, dolazi sa jedinstvenim dodatkom koji će nesumnjivo želeti svi teniski entuzijasti. Reč je o malenom ogledalu u obliku drvenog teniskog reketa, nalik na one koji su se koristili u drugoj polovini prošlog veka, kada su na vrhuncu bili John McEnroe i Bjorn Borg.

Zato je ovaj modni aksesoar, više nego bilo kome drugom, namenjen pravim fanovima, koji posebno cene istoriju belog sporta, ali i njegovu specifičnu estetsku dimenziju iz ranijih epoha.

Foto: Instagram / Sotheby’s / Spotlight Launchmetrics

Učitati još
Zatvori