Donosimo viralni plump + repair tretman za usne
Donosimo viralni plump + repair tretman za usne

Donosimo viralni plump + repair
tretman za usne

Journal beauty team is always on alert kada su u pitanju beauty trikovi. Kao što verovatno znate, imamo i rubriku pod istim nazivom. Međutim, sada donosimo ne baš klasičan trik, već proizvod koji je ujedno i svojevrstan hack. A to je lip plumper sjaj za usne. Danas su u našem fokusu oni koju igraju za team lips (over eyes).

Kada je reč o lepoti, usne često zauzimaju centralno mesto na kojima se ona ističe. Iz tog razloga, često smo veoma nesigurni oko istih, pa razmišljamo o ne tako zdravim načinima putem kojih možemo da ih „ulepšamo“. One nisu samo deo našeg lica, već platno putem kojeg izražavamo emocije. Stoga, Journal beauty tim smatra da njima treba posvetiti dosta pažnje, nege kao i nežnosti. Uz to smo sigurni da možete pronaći prirodne i zdrave načine uz pomoć kojih ćete postići da vaše usne dobiju veći volumen. Upravo vam u tome pomažemo. Pronašli smo viralni sjaj za usne, koji u svojoj bočici ujedno sadrži i lip plumper tretman. Popularni skincare brend Dr. Deniss Gross nam je servirao ovaj proizvod, a pozitivne kritike na društvenim mrežama se samo ređaju.

Magic lip plump gloss

Plump + Repair Lip treatment je naziv ovog proizvoda, koji nam ujedno govori i koje benefite dobijamo. Ne samo da ulepšava usne, već im stvara volumen, i na kraju, kao šlag na torti, pruža im odgovarajuću negu. Unutar bočice se nalazi hijaluronska kiselina, kao i tripeptidi koji postižu izgled punijih usana i hidratacije. Bisabolol, prirodno ulje sa aktivnim sastojkom kamilice je takođe sadržano u ovom proizvodu, koji sprečava isušivanje, dok ujedno i regeneriše već ispucale usne. Dodatno, kako brend navodi, ovaj sjaj naglašava prirodnu boju usana, definišući svaku liniju na istim. Kako vidimo, ceo fokus je na prirodnosti. Međutim, verujemo da vam je kao i nama, prva pomisao bila da sve ovo isuviše dobro zvuči da bi bilo istinito. Kako bismo vaš skepticizam umirili, ostavljamo vam nekoliko viralnih TikTok videa, koji pokazuju razliku usana pre i nakon korišćenja ovog sjaja. Sud je na vama.

 

@yazghotb

this really brought me back to my highschool makeup routine #makeupreview

♬ original sound - yaz

Foto: Instagram, TikTok

Učitati još
Zatvori