Viralni drogerijski puder za koji kažu da ima efekat filtera, dostupan je i u Srbiji
Viralni drogerijski puder za koji kažu da ima efekat filtera, dostupan je i u Srbiji

Viralni drogerijski puder za koji kažu da ima efekat filtera, dostupan je i u Srbiji

Svi se sećamo tinejdžerskih dana i ere pudera u kamenu za lice – nosili smo ih sa sobom svuda. „Puderisali“ smo nos svako malo kako bi uklonili sjaj sa lica i postigli mat izgled. Današnji trendovi su sasvim drugačiji. Naglasak je na svežoj, blistavoj koži koja licu daje prirodan sjaj i izgled.

Ipak, za podočnjake koje svi volimo da sakrijemo treba nam dobar proizvod za setovanje. Puder u kamenu Maybelline Fit Me Matte + Poreless upravo je zbog svoje pokrivne moći postao viralan na Tik Toku. S obzirom na trenutne trendove u šminkanju nije baš proizvod za kojim bismo odmah posegnuli, ali s obzirom na to koliko ga hvale i uspoređuju s brojnim skupljim puderima u kamenu, odlučili smo proveriti u čemu je reč.

Prvo nas je oduševio cenom koja je vrlo pristupačna. Veliki plus je i činjenica da je dostupan u većini drogerija u Srbiji.

Puder u kamenu o kojem bruji Tik Tok

Maybelline Fit Me puder u kamenu dolazi u jednostavnoj crnoj kutiji sa sunđerastim aplikatorom. Radi se o klasičnom sunđeru za šminkanje koji je sasvim dobr za brzo nanošenje. Međutim, mnogi ipak više koriste četkicu kada je u pitanju nanošenje na čitavu površinu lica. Dostupan je u 24 nijanse, ima nežni mat finiš i prikladan je za korišćenje na svim ili samo na određenim masnim delovima lica.

Ovaj puder u kamenu je svestran. Zaista ga možete koristiti kako god vam odgovara. Možda ćete želeti da ga nanesete kao jedini oblik prekrivanja, ali i na tečni puder ili samo kao završni korak na određenim područjima kako biste ublažili sjaj. Odličan je i kao baza za senku.

Kako ga koristiti?

Brojni Tik Tokeri tvrde da puder kožu čini izuzetno glatkom i baršunastom nakon nanošenja. Tajna je, kažu, u laganom nanošenju koje daje mat pokrivenost bez „betoniranog“ izgleda kože. Kako biste podlogu ostavili svežom i sjajnom, a problematična područja mat, nanosite ovaj puder u kamenu s četkicom.

Maybelline Fit Me puder u kamenu ima i translucent i pigmentovane opcije. Pigmentovana verzija odlično funkcioniše na čitavom licu i dodatno pojačava prekrivanje. Možete nadograđivati puder dok ne budete zadovoljni izgledom svoje kože.

Na Tik Toku ga još opisuju kao proizvod koji kožu čini „ispeglanom“, a lice poput Instagram filtera.

Maybelline Fit Me + Poreless puder u kamenu svakako se izdvojio kao jedan od najboljih na tržištu. Pruža dovoljno prekrivanja i ne isušuje kožu, sve dok ne preterujete s količinom koju nanosite na lice. Odličan je za povećanje dugotrajnosti šminke – nešto što nam svima uvek treba. Ako imate masnu kožu ili jednostavno volite praškaste proizvode, Tik Tok je jednoglasan – jedan je od najboljih koje možete dobiti po vrlo pristupačnoj ceni.

 

Preuzeto sa Journal.hr

Foto: Instagram (saavan.ritu, christinanadin), Tik Tok (seni.mph)

 

Učitati još
Zatvori