Viralna maskara koja je oduševila internet beauty zajednicu dostupna je i kod nas
Viralna maskara koja je oduševila internet beauty zajednicu dostupna je i kod nas

Viralna maskara koja je oduševila internet beauty zajednicu dostupna je i kod nas

Bez obzira na to da li je u pitanju daily makeup ili onaj za posebne prilike, maskara je često neizostavni deo beauty rutine. Njena sposobnost da naglasi trepavice, otvori pogled i doda definiciju očima čini je ključnim korakom u postizanju željenog beauty look-a. Zbog toga je veoma bitno pronaći odgovarajuću. Journal beauty tim je često u potrazi za maskarom koja će maksimalno izdužiti trepavice i ujedno naglasiti lepotu očiju. Upravo smo jednu takvu i pronašli. Brend essence je ponovo uspeo da opravda sva očekivanja, te je kreirao kraljicu maskara. U pitanju je Call me Queen dramatic false lash effect maskara.

Nema sumnje da nas essence uvek iznova iznenađuje svojim kreativnim aktivacijama kao i trendovskim proizvodima. To dokazuje činjenica da je upravo povodom dolaska nove revolucionarne kraljice svih maskara, ovaj makeup brend organizovao Flash Mob Dance događaj u centru Beograda. Tim je nenajavljeno zaplesao na platou ispred Galerije, demonstrirajući snagu i kraljevsku moć nove essence maskare. A tu moć su i korisnici društvenih mreža i te kako prepoznali. Naime, ova maskara je postala viralna na TikTok i Instagram mreži.

Call me Queen dramatic false lash effect mascara

Zadovoljni korisnici su podelili svoje oduševljene ovom maskarom. Ono što beauty zajednica ističe kao njen najveći adut je to što ne ostavlja nikakve grudvice. Ne samo da ističe maskimalnu dužinu trepavica, već im ova maskara pruža dramatičan volumen. Inovativna elastomerna četkica omogućava lako i precizno nanošenje. Nisu vam potrebne veštačke trepavice, jer ćete sa ovom maskarom dobiti efekat istih. Brend je opisuje kao kraljicu među maskarama, a beauty zajednica je, kako vidimo, saglasna.

Foto: Instagram @sophia_vanbragt/ Lilly

Učitati još
Zatvori