Viralan body shimmer koji je prikupio više od pola miliona pregleda na TikTok-u
Viralan body shimmer koji je prikupio više od pola miliona pregleda na TikTok-u

Viralan body shimmer koji je prikupio više od
pola miliona pregleda na TikTok-u

Kao što to inače radimo kada su beauty recenzije u pitanju, ne tražimo dalje od pečata odobrenja make-up i skincare entuzijaste Tamare Dimitrić, a.k.a. Tashlicious. Jedan TikTok video ove kreatorke najskorije je privukao neverovatnu pažnju i pokrenuo opštu pomamu za određenim, do sada nama nepoznatim, proizvodom. U pitanju je Highlighting powder brenda Focallure, a u nastavku donosimo sve što smo o njemu saznali.

The body shimmer of our dreams

TikTok video gde je Tamara testirala Focallure body shimmer sada već broji preko pola miliona pregleda, čime je umnogome zaslužna za predstavljanje ovog skrivenog dragulja domaćem tržištu. Thank you Tashlicious, once again.

Kao što smo imali priliku da vidimo demonstracijom ove TikTok kreatorke, Focallure highlighting powder ostavlja izuzetan trag šljokica za sobom i predstavlja ostvarenje sna svake body shimmer obsessed devojke kojoj je šljokičava koža Edwarda Cullena ultimativni summer body inspo. Najbolji deo? Dolazi u najrazličitijim bojama poput srebrne, zlatne, roze, plave, ali i drugih, naravno.

@tashlicious

#stitch with @FOCALLURE US O M G 🥹😍😍😍✨✨✨✨❤️❤️❤️#preporukice #sljokice #glitters #bodyglitter #focalsparkle #focallureus

♬ original sound - tashlicious

More is more

Kada je ovaj proizvod u pitanju, definitivno je neophodno voditi se parolom more is more i prihvatiti da rezultat nimalo neće biti suptilan shimmer efekat. Razumljivo, iako najpre imamo nagon da celo telo prekrijemo ovim šljokicama, ne zaustavljamo se samo tu. Ovaj proizvod izgleda podjednako dobro na jagodicama u ulozi pravog hajlajtera, na očima kao shimmer senka, pa čak i na usnama kao lip topper. U prevodu, gde god mu pronađete mesto, biće odličan u toj ulozi.

Uzimajući sve ovo u obzir, a najviše to što je Tashlicious approved, ovaj proizvod stavljamo visoko na našoj must try listi.

Foto: Instagram (@focallurebeauty_us), TikTok (@tashlicious)

Učitati još
Zatvori