Da li ste čuli za vampy lips trend? Otkrivamo detalje
Da li ste čuli za vampy lips trend? Otkrivamo detalje

Da li ste čuli za vampy lips
trend? Otkrivamo detalje

Maskenbal ste prerasli ili jednostavno nemate vremena da se pozabavite traženjem kul kostima za Noć veštica, a ipak želite u provod sa društvom – imamo predlog za vas. Navucite svoj omiljeni autfit koji nije usaglašen sa Halloween tematikom, te spooky season ispoštujte atraktivnom šminkom. Naime, na društvenim mrežama pojavio se beauty trend u vidu vampy lips načina iscrtavanja usana koji je zaposeo industriju prošle sezone, a njegova atraktivnost ostala je relevantna do danas.

Red, but with a splash of black

Crvena je zvanično boja sezona, a beauty industrijom bespogovorno vladaju sve njene nijanse. Od jarkih tonova, do zagastijeg izgleda i cherry red trenda – crvena je dominatna ideologija. Upravo zbog toga, kako se bliži Noć veštica neophodno je da pronađemo savršeno nijansu koja će istovremeno biti privlačna i praktična, a spooky sezona ispoštovana. Kako crni karmini važe za nekonvencionalnu boju na usnama i često nije prikladna pogotvo ukoliko nastojimo da istaknemo i oči tamnijim nijansama, okrećemo se sličnoj, ali primenjivijoj filozofiji koja spaja trendi mantru i sablasan Halloween izgled. Da li crna olovka može da nam pomogne u rešavanju date misterije? Mi kažemo – DA! Crna olovka za usta predstavlja sivu zonu između praktičnosti i nekonvencionalnosti i upravo nju ćemo da iskoristimo kako bismo postigli upečatljiv vampy lips izgled.

How to: Vampy lips

Ivice usana iscrtajte crnom olovkom i popunite prema unutrašnjem predelu. Zatim, pronađite svoj omiljeni crveni ruž ili sjaj u crvenoj nijansi i nanesite ga pažljivo. Sledi opuštajući deo blendovanja crno-crvene kombinacije kako bi postigli savršen prelaz između ultimativnih spooky boja. Kada ste postigli idealan oblik usana i odgovarajuću ombre nijansu, vreme ja za sjaj – cuz we like it glossy!

Vampy lips trend možete da iskombinujete sa naglašenom šminkom na očima. Kao i sa manje uočljivim crnim eyelinerom i skromnim veštačkim trepavicama zalepljenim na kraj oka.

Učitati još
Zatvori