Vampire skin: Make-up trend koji pretenduje da ostane i nakon Noći veštica
Vampire skin: Make-up trend koji pretenduje da ostane i nakon Noći veštica

Vampire skin: Make-up trend koji pretenduje
da ostane i nakon Noći veštica

Noć veštica se bliži, a samim tim su i društvene mreže preplavljene bezbroj make-up izgleda u Halloween duhu. U moru neverovatnih make-up lookova, koji se sve više udaljavaju od pukog pojma šminke i ulaze u domen umetničkih dela, pronašli smo jedan trend za koji smatramo da će biti popularan i nakon što 31. oktobar prođe. U pitanju je vampire skin trend, koji je inspirisan izgledom kože vampira u filmu Twilight. Dakle, ukoliko ste planirali da ove godine za Noć veštica spremite očnjake i veštačku krv, ovaj make-up trend će savršeno upotpuniti vaš izgled. Međutim, izgled svetlucave kože smatramo da je prikladan i nakon što žurka prođe.

@char_barker
@char_barker

How to: Vampire skin 

Vampire skin make-up trend je izuzetno jednostavan, i podrazumeva samo jednu malu izmenu u vašoj standardnoj rutini.

U trenutku kada se spremate da stavite vaš tečni puder, prvo ga nanesite pozadi na šaku, i u njega dodajte tečne šljokice ili sitne šljokice u prahu. Pomešajte tečni puder i šljokice zajedno dok se lepo ne sjedine, a onda nanesite četkicom to na lice. Tako šljokičav puder stopite u vašu kožu kao što biste to obično uradili, i za ovaj korak možete koristiti ili četku za puder ili sunđer za lice. Nakon toga, setujte vaše lice bezbojnim puderom u prahu kako bi vam šminka trajala što duže. Na kraju, sve što je potrebno jeste samo da uzmete neke krupnije šljokice u prahu i nanesete ih na sve delove gde biste inače stavili hajlajter (vrhovi jagodica, ivice usana, unutar oka). Voilà! Kao što bi naš omiljeni vampir Edward Cullen rekao: this is the skin of a killer Bella, a sada je imate i vi!

Pogledajte na koji način originalan kreator ovog trika @imonaugust postiže vampire skin izgled, kao i druge kreatore koji su isprobali ovu tehniku za sebe.

Učitati još
Zatvori