Tonirani balzam zaludeo je Tik Tok – Imamo proizvode koji rade jednako dobar posao, a mogu se nabaviti kod nas
Tonirani balzam zaludeo je Tik Tok – Imamo proizvode koji rade jednako dobar posao, a mogu se nabaviti kod nas

Tonirani balzam zaludeo je Tik Tok – Imamo proizvode koji rade jednako dobar posao, a mogu se nabaviti kod nas

Bobbi Brown početkom godine pokrenula je novi brend – Jones Road i to s mišlju da svetu ne treba više kozmetike nego da mu treba bolja kozmetika bez štetnih hemikalija. Na tržište su izbacili tonirani balzam koji daje prirodni finiš tako da koža i dalje izgleda kao koža, ujednačeno, ali ne i fotošopirano.

Upravo taj tonirani balzam zaludeo je i podelio Tik Tok. Sve je krenulo kada ga je testirala beauty influenserka Meredith Duxbury. Ona je poznata po tome što na lice stavlja velike količine pudera. Isto je uradila i sa ovim proizvodom te ga je kritikovala i rekla kako ne funkcioniše. Problem je bio što proizvod nije koristila prema uputstvima.Tik Tok korisnici nisu se suzdržavali komentara. U sve se uključila i sama Bobbi Brown, koja je objavila kratki video u kojem se narugala načinu na koji je Duxbury isprobala njen proizvod

Ispravan način za korišćenje toniranog balzama „What The Foundation“ je da malo proizvoda nanesete poput kreme u tankom sloju. Možete ga  nadograditi s još jednim slojem. Ipak, to nije proizvod koji obećava jaku pokrivnu moć nego vašu kožu, ali malo bolju. Većina ljudi koja ga je isprobala kako treba, oduševljena je. Kako trenutno dostavljaju samo u SAD, Kanadu i Veliku Britaniju, našli smo slične proizvode, koji rade jednako dobar posao, a mogu se nabaviti kod nas. Radi se mahom o toniranim kremama koje uz negujuće sastojke imaju i zaštitni faktor. Neki od proizvoda dostupni su u prodavnicama, a neki na internet stranicama.

la roche posay, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
La Roche-Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme smirujuća hidratantna njega
jane iredale, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
Glow Time Pro BB Cream SPF 25
clinique, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40
bioderma, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
Bioderma Photoderm Cover Touch tonirana krema SPF 50+
estee lauder, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme

FOTO: jane iredale, Clinique, Estee Lauder, Bioderma, La Roche Posay

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori