Tonirani balzam zaludeo je TikTok – Imamo proizvode koji rade jednako dobar posao
Tonirani balzam zaludeo je TikTok – Imamo proizvode koji rade jednako dobar posao

Tonirani balzam zaludeo je TikTok – Imamo proizvode koji rade jednako dobar posao

Bobbi Brown početkom godine pokrenula je novi brend – Jones Road i to s mišlju da svetu ne treba više kozmetike nego da mu treba bolja kozmetika bez štetnih hemikalija. Na tržište su izbacili tonirani balzam koji daje prirodni finiš tako da koža i dalje izgleda kao koža, ujednačeno, ali ne i fotošopirano.

Upravo taj tonirani balzam zaludeo je i podelio TikTok. Sve je krenulo kada ga je testirala beauty influenserka Meredith Duxbury. Ona je poznata po tome što na lice stavlja velike količine pudera. Isto je uradila i sa ovim proizvodom te ga je kritikovala i rekla kako ne funkcioniše. Problem je bio što proizvod nije koristila prema uputstvima. TikTok korisnici nisu se suzdržavali komentara. U sve se uključila i sama Bobbi Brown, koja je objavila kratki video u kojem se narugala načinu na koji je Duxbury isprobala njen proizvod.

Ispravan način za korišćenje toniranog balzama „What The Foundation“ je da malo proizvoda nanesete poput kreme u tankom sloju. Možete ga  nadograditi s još jednim slojem. Ipak, to nije proizvod koji obećava jaku pokrivnu moć nego vašu kožu, ali malo bolju. Većina ljudi koja ga je isprobala kako treba, oduševljena je. Kako trenutno dostavljaju samo u SAD, Kanadu i Veliku Britaniju, našli smo slične proizvode koji rade jednako dobar posao, a mogu se nabaviti kod nas. Radi se mahom o toniranim kremama koje uz negujuće sastojke imaju i zaštitni faktor. Neki od proizvoda dostupni su u prodavnicama, a neki na internet stranicama.

la roche posay, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
La Roche-Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme smirujuća hidratantna njega
clinique, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40
bioderma, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
Bioderma Photoderm Cover Touch tonirana krema SPF 50+
estee lauder, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme

FOTO: jane iredale, Clinique, Estee Lauder, Bioderma, La Roche Posay

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori