Teeth gems: Y2k trend koji je napravio svoj veliki povratak
Teeth gems: Y2k trend koji je napravio svoj veliki povratak

Teeth gems: Y2k trend koji je
napravio svoj veliki povratak

Iced out, no stylist

French Montana i Drake su to rekli najbolje, ne treba nam stilista da budemo iced out ovog leta. Trend koji trenutno kruži društvenim mrežama, (surprise, surprise) jeste još jedan trend 2000ih koji je napravio svoj povratak.  Do sad su to bile trake za kosu i farmerke niskog struka, a sada vraćamo cirkone na zube jer nam je teeth gems trend ponovo stigao.

 

Marilyn Monroe u filmu Gentlemen Prefere Blonds famozno je izjavila: I just love finding new places to wear diamonds. I znate šta? Potpuno se slažemo sa njom. Cirkoni na zubima savršen su način da se poigramo sa našim izgledom ovog leta, i proživimo sve naše neostvarene y2k fantazije.

Svarovski kristali, opali, perlice, you name it! Oni sramežljivi mogu da se odluče za neki jednostavan, suptilaniji dizajn. Međutim, oni raspoloženi za malo više eksperimentisanja, cela usta mogu da okite šarenim cirkonima i zanimljmivim dizajnima. Izbor je vaš!

Kako ovo funkcioniše?

U pitanju je proces lepljenja cirkona na vaše zube, zubarskom opremom nalik na onoj koja se koristi za stavljanje fiksne proteze. Što znači, proces je potpuno bezbedan i ne oštećuje vaše zube ni na koji način. Upravo zato, podrazumeva se da će cirkoni na vašim zubima stajati samo određen vremenski period pre nego što sami otpadnu. To da li će cirkoni izdržati na vašim zubima mesec dana ili godinu dana, zavisi od broja raznih faktora. Međutim, neki najčešči vremenski period je oko 3 meseca, što smatramo kao potpuno isplativim.

Ovaj trend vam omogućava da potpuno pustite mašti na volju, jer gotovo sve što zamislite moguće je ostvariti i na vašim zubima. Ovu uslugu nude i mnogi zubari, ali mi smatramo da je najbolje da odete kod nekog ko će moći da ispuni sve vaše najluđe kreativne želje. Mi smo pronašli pretalentovanu beogradsku tattoo umetnicu poznatu kao Iskra zauvek, koja pored svojih jedinstvenih kul tetovaža nudi i teeth gems art.

Pogledajte i sami kako izgleda kada odlučite da se okitite ovim kul blingom.

Učitati još
Zatvori