Good hair day – everyday: Pronašli smo serume za oporavak oštećene kose
Good hair day – everyday: Pronašli smo serume za oporavak oštećene kose

Good hair day – everyday: Pronašli smo
serume za oporavak oštećene kose

Good hair day je veoma bitan. Znamo koliko je dobar osećaj probuditi se sa dobrom frizurom – i koliko na nas utiče kada je situacija suprotna. Osnova svake dobre frizure je kvalitetna nega.

Pored šampona, regeneratora i maski koje koristimo tokom tuširanja, bitna je i after shower rutina. Jedan od njenih saveznika svakako je kvalitetan serum za kosu koji negu održava nakon što smo prethodne proizvode isprali. Od onih za rast kose, do onih za jačanje iste – izdvajamo omiljene serume koje bi trebalo da koristite u svojoj beauty rutini.

Good hair day

Trikova za negu kose nikad dovoljno – uvek je tu (još) jedan korak koji možemo dodati u rutinu, a koji će napraviti veliku razliku. Pre svega, potrebno je proceniti koji je vaš tip kose i u skladu sa tim odabrati kvalitetan šampon i regenerator. Dodatni korak su maske, koje je potrebno koristiti nekoliko puta nedeljno – za dubinsku hidrataciju.

Odavno smo svesni da je za kosu koju tretiramo fenom, peglom i drugim uređajima potrebna dodatna nega – tako smo u drogerijama pronašli sprejeve za zaštitu kose od toplote. Pored njih, bitno je koristiti i ulja za kosu. Od prirodnih, kao pre-shower negu, preferiramo ricinusovo i arganovo ulje, a tu su i kokosovo i ulje od jojobe za oporavak oštećene kose. Svesni smo da je najbolji lek za kosu izbegavanje toplote. Ipak, ukoliko uložite u kvalitetnu električnu četku za feniranje, umanjićete štetu i na duže staze pomoći svojoj kosi.

Extra steps

Što se seruma tiče, imamo par trikova up our sleeves. Za ultimativni DIY serum za rast kose pomešali smo ricinusovo, kokosovo i ulje od ruzmarina kako bismo, takođe, postigli ultimativni sjaj kose.

Sada smo istražili koji proizvodi rade overtime – serumi u našoj selekciji korisni su za različite tipove kose. Od noćnog eliksira za kosu koji se ne ispira i može da se koristi svakodnevno, do seruma na bazi uljawe have got you covered.

Journal finds

Učitati još
Zatvori