Rekreiramo espresso makeup look: Izdvojili smo must-have senke za oči
Rekreiramo espresso makeup look: Izdvojili smo must-have senke za oči

Rekreiramo espresso makeup look: Izdvojili
smo must-have senke za oči

Kako smo nedavno najavili, espresso make-up je novi jesenji beauty look koji se bori za presto sa onim crvenim. Ustanovili smo da je crvena boja vesnik predstojeće sezone, međutim topli braon tonovi će uvek bojiti naše jeseni. Espresso make-up look smo sa razlogom nazvali starijom sestrom latte trenda. Dobro pozanata Hailey Bieber latte make-up bila je fokusirana na meke, mlečne i bronzane nijanse, a novi trend za nadolazeću jesen nas vodi u nešto tamnije i zagasitije tonove. Kako vas je Journal beauty rubrika sprovela kroz korake uz pomoć kojih ćete moći da rekreirate espresso make-up, sada vam donosimo neke od naših top picks braon senki za oči koje su pogodne za ovaj trend.

Brown is always color of the fall

Journal beauty tim oduvek je davao gromoglasni shoutout za sve tonove i boje jeseni. A kada nas kalendar podseti da se ova kišno i romantično godišnje doba sprema, znamo da na scenu stupaju izvanredni modni komadi. Jer jesen je definitivno doba mode. S obzirom na to da braon boja asocira na prirodne elemente poput zemlje i drveta, čini je tonom koji je povezan sa stabilnošću i elegancijom. Bez obzira na nijansu, ova boja može transformisati svaki komad odeće u sofisticiran izbor.

How to: Pick your perfect espresso eyeshadow

Kako bi gorenavedeni izgled bio potpun, potreban vam je odgovarajući make-up koji će parirati vašim modnim odabirima. Ove sezone je to espresso make-up, što znači – tople i zagasite nijanse senki za oči. Pre svega, ove nijanse su veoma univerzalne i mogu se prilagoditi svim tipovima kože i očiju. Takođe, one se lako kombinuju sa drugim bojama i teksturama senki, omogućavajući vam da stvorite beskrajno raznovrsne kombinacije boja na vašim očima. Uz to, tople nijanse gotovo uvek najbolje izgledaju na preplanuloj koži. S obzirom na to da se sezona sunčanja tek završava, you are already set up. A za savršeno modelovanje espresso make-up-a osim toga što su vam potrebni pomenuti tonovi, vaša paleta treba sadržati kako mat senke tako i komplementarne shimmer nijanse.

 

Journal picks: Espresso palete senki za oči

KIKO MILANO - New Glamour Multi Finish
KIKO MILANO - Water Eyeshadow
REVOLUTION PRO - Ultimate Eye Look Diamonds and Pearls
Aura - Roar
REVOLUTION PRO - She's dreamy
Učitati još
Zatvori